ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Tomek

Sada trenutno vozi 5 TAM-ova 260A119 za ATP. Jel znaš gdje su 2 nestala i njihove registracije možda?

Tlimfocit

danas san se vozia za šibenčanima od Trogira do Splita i pinku san se iznenadija kad san vidija kartu....

ovo je vrhunac neukusa....CROATIA ZOVKO BUS???????? VARAŽDIN BUS?????? pa za koji dan će bit ATPZ Šibenik

katastrofa....

buSHunter795

E za ovo stvarno nemam komentara :o ajmeeeee!

Tlimfocit

Citat: erobuss  u Ožujak 08, 2009, 22:21:19
Uskoro će biti sve navedeno sa Zovko samo u STEČAJU

Uspio je što nitko nije, sve odvesti u propast.

nažalost slažen se s tobon....Zovko se ponaša ka da je dobia nešto isplativo ka ribarska flota na vrhu Velebita u Lukovom Šugarju, a ne 5-6 firmi sa jako dobrin linijama koje mogu postat potencijalno profitabilne uz određena ulaganja....al ovo je danas privršilo svaku miru skoro san reka vozaću EVO UZMITE 12 KUNA SAMO MI NE DAJITE TU KARTU....
inače pohvala vozaćima baš su bili simpatični....šteta koja im je budala gazda....

ist

Nije mi jasno zašto bi vlasnikova odluka da svoje prezime ubaci u naziv tvrtke bila neukusna  ??? "Neukusno" mu je poslovanje

dialogos

Na prostoru u ulaz za garazu ATP Šibenik, srušen objekt i sada se gradi Lidl, prostor i objekt su bili od ATP-a Šibenik

Tlimfocit

Citat: ist  u Ožujak 09, 2009, 11:23:57
Nije mi jasno zašto bi vlasnikova odluka da svoje prezime ubaci u naziv tvrtke bila neukusna  ??? "Neukusno" mu je poslovanje

zato šta je to jednostavno neukusno...da se firma zove ZOVKO PRIJEVOZ to je skroz ok (ili nekako slično) ali nagrđivat imena koja su svoj ugled gradila godinama nije nimalo ukusno....

EuroTrakker

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 09, 2009, 17:52:10

zato šta je to jednostavno neukusno...da se firma zove ZOVKO PRIJEVOZ to je skroz ok (ili nekako slično) ali nagrđivat imena koja su svoj ugled gradila godinama nije nimalo ukusno....

Koliko dugo se znalo za Zagorjetrans i koliko je dugo firma radila pod tim imenom pa  se sad zove Presečki???   
Pozdrav iz 53nje

Tlimfocit

Citat: EuroTrakker  u Ožujak 09, 2009, 17:57:46
Citat: Tlimfocit  u Ožujak 09, 2009, 17:52:10

Koliko dugo se znalo za Zagorjetrans i koliko je dugo firma radila pod tim imenom pa  se sad zove Presečki???   

al se ne zove Zagorjepresečkitrans nego presečki....ugl nema objektivnog razloga nego čisto subektivno....

Tomek

Zagorjetrans je bila velika tvrtka iz Velikog Trgovišća dok je Presečki tvrtka iz Krapine koja je na čudan način kupila Zagorjetrans pa ju je preimenovala kao i kasnije Croatiatrans Zlatar.
Ovo što Zovko radi je degutantno i primitivno makar ne podržavam ni Presečkog, ali njega više zbog načina na koji je došao do navedenih tvrtki.

dialogos

Novi bus: sivi MARBUS kraci (kao od autotransa RI) sive boje, Ši tablice

stipe15

Opala, di si ga vidija i imali naljepnicu ATP-a?

dialogos

Popodne bio u garazi i na kolodvoru u prolazu. Ima sa strana standardne atp naljepnice. Cini mi se da je polovnjak, bar mi tako izgleda.

stipe15

Iden sutra u pohod po sliku na kolodvor...
8)

St!pe

Direktor prošlih tjedan bio u Dubrovniku na sastanku sa čelnicima Atlasa.Tako da će ATP najvjerovatnije početi voziti i u turizmu.Inače od frenda saznajem da mu se tata pojadao da je firma u velikim govnima i da će najvjerovatnije propasti.No to meni nije nikako jasno jer imaju rentabilne linije koje su van sezone pune .a sezonski šalju i više buseva.Spomenimo samo DU-RI i RI-DU koja kupi putnike po cijeloj obali,DU-TRST također,ST-LJ.....Obnavljaju buseve...
Ljudi moji ja (ne)znam koji lopov može toliko krasti da dovede firmu na rub propasti. :(
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.