ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

dialogos

Protiv direktora Burazera-Paveškovića je neka istragica u tijeku. Bilo prošli tjedan u tiskovinama.

St!pe

Da.Navodno je sam sebi prodao auto.Ali,istina je malo drugačija.Kao direktor ima pravo na novo auto.Umjesto toga odlučio se na jeftiniju soluciju.Ali priča je preduga.Nije ništa skrivio ,ali kaže da se dobro nasmijao kada je vidio naslov u novinama.Koliko ja znam nikakva istraga nije pokrenuta jer su to samo nebuloze iz novina.A po riječima frenda novinama ga je tužio radnik koji se prije par mjeseci potukao s jednm članom uprave(ja mislim).Ovo je naravno sve NESLUŽBENO.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Tomek

Koliko ATP ima Volva 9900? Naime, reg. ŠI480DM je Golf TDI, a i naforumu imamo slike od jednog bijelog 460DM, i sivog 470DM. Tko je rekao da su 3???

St!pe

Baš sad i ja tražim po svom 'arhivu' ali ga nemogu nać.Ja miss da  informacija datira još sa starog foruma.

dialogos

Došla su 3 volva9900 i 1 Setra 319GTHD. Tako su redom i dobili registracije. Sada se vidjaju samo 2, bijeli i sivi. Svasta vam ima u ATP-u. Samo se ceka da prodju izbori i nazalost opet ovisi o pobjedniku (POLITIKA) u kojem ce smjeru. Stecaj ili pokusaj opstanka.

Tomek

Daj mi molim te reci registraciju od tog 3. Volva jer ŠI480DM je Golf TDI od početka.
Vjerojatno je jedan od AP VŽ-a bio privremeno dolje jer ni na jednoj slici u ove dvije godine nismo ulovili tog fantomskog trećeg.

Inače od tih 6 Volvača, najstariji je bijeli od AP ŠI, a najnoviji sivi od AP ŠI(sivi je jedno godinu noviji), a VŽ-ovi su između.

St!pe

Ja mislim tj znam da je 331 ili skroz prebojan u staru shemu ili su mu prebojena oštećenja.Naime njegova karakteristična  ogrebotina na 2. ili 3. bunkeru je nestala , a i zadnji branik se bijeli ko snijeg.Toliko san uspija zapazit jer je proletija pored mene.

St!pe

Što se mene tiče BRAVO za ATP Šibenik jer se napokon oslobodio Zovke i Varaždinaca koji su u stečaju.Firma će se brzo oporaviti po predviđanju direktora ,a i mene ;D jer su se riješili lopova Zovke.Ukinit će par linija ali vjerujen samo dok se ne oporave.Ovo je velika vijest i veliki korak u budućnost za ATP i jako san sretan zbog njih

dialogos

Mislim da bi admin trebao izdvojiti ATP Šibenik zasebno, jer od 01.07. on vise nije dio AP VŽ grupe.

Tlimfocit

Citat: dialogos  u Lipanj 20, 2009, 23:10:43
Mislim da bi admin trebao izdvojiti ATP Šibenik zasebno, jer od 01.07. on vise nije dio AP VŽ grupe.

blažen će bit taj dan....:P

dialogos

Dolazi novi direktor ATP-a Šibenik nakon smjene vlasti u gradu, a pošto jo to sad gradsko poduzeće!

Tomek

Ne znam dal je AT Šibenik postao samostalna tvrtka, ali večeras su u Zagreb poslali simbol AP VŽ-ovog vlasništva, AV120 VŽ482GT. Taj Eurobus već dugo nije viđen u Zagrebu.

dialogos

Mozda ostane linija u kooperaciji sa AP Vž. Neke linije za Zg ce skroz ukinuti a neke ce se voziti u koop. kao i za Rijeku.

Tlimfocit

koliko san ja razumia šibenčani nisu više u sklopu AP Varaždin....pa mislim da bi se moglo počet razmišljat o izdvajanju ove teme iz teme AP....