ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

dialogos

Samo je pitanje dana kad ce se pravno staviti tocka na i da je grad Šibenik vecinski vlasnik ATP-a Ši i ATP Ši zajedno sa Gradskim parkingom ce uci u Holding Šibenik novu firmu.

Tomek

Prošlo ljeto je spomenuto da ATP ima Marbusa. Jel taj još uvijek vozi? Nemamo ga još na forumu?

dialogos

Ispravak zimus ;)

Jos uvijek je MARBUS tu, vozi lokalnu liniju Šibenik - Primošten Burni - Primošten Južni i bude parkiran nocu u Burnome.

St!pe

Jučer san se vozia u Regiu 282-DO i niskoj Temsi.Iša san na kupanjac u Žaborić pa san uvatija Regija na liniji Šibenik-Split u 15.30.Sjedala su mu udobna i dobro vuče.U povratku san uvatija Temsu Safari STD na liniji Dubrovnik-Šibenik.Istina je da je malo tvrđa ali nije to nešto što se nebi moglo izdržat.Dosad je prešla oko 145 tis. km.Čini mi se kako ću češće ići do Žaborića i to upravo ovim linijama a ne nekim lokalcima. p.s. cijena karte je 15 kn i prihvatljiva je kada se u obzir komfor koji mi je pružen :).
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

St!pe

U ponediljak iden u knjižnicu prekopat Šibenske listove od 1985. do 2000. kako bi utvrdio porijeklo gradskih Manova i Mercedesa koji su došli iz Njemačke.Naravno pazit ću i na sve druge inf. vezane uz ATP.

dialogos

Od UNICEFA. Hamburga, najvecim djelom prijateljskog grada Herforda i jos nekih

Tomek

Molio bih da netko detaljno poslika izgorenog AV 120 jer to je nažalost 1. AV120 u Hrvatskoj koji je rashod..  :'(

St!pe

St!pe

St!pe

Dakle da kažem svoje dojmove o busevima kojima san se vozia ovoga lita.Vozia san se u dosta MB 0305 , Tamova 260 A116 i 260 A119.
Općenito iznutra su busevi u boljem stanju nego šta san očekiva.U gradskim busevima se potpisi markerima i žvake redovito skidaju i busevi su pristojni.Drvene sjedalice su obložene tapetama ,a kožne se redovito čiste i krpaju po potrebi.
Što se tiče prigradskih buseva tipa 260 A119 I Bove Future... tu je stvar malo zafrkanija jer se mrlje sa tkanina teže skidaju nego sa glatkih površina.Ima i jedna zanimljivost: Većina prigradskih autobusa sa tablom 'Školski prijevoz' ima pojaseve.

Da kažem i par riječi samo o bijeloj Bovi.Vidi se da to nije autobus za đir do Solarisa ali nije bome ni za Zd-St.Idealna je za liniju Šibenik - Knin koju je dosad držao izgorjeli AV120.

Što se tiče stanja u firmi :

http://www.slobodnadalmacija.hr/%C5%A0ibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/62652/Default.aspx

netko

Zaboravih. :-[
U srijedu sam vidio na liniji Šibenik-Dubrovnik TAM 331A119. :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

dialogos

Inace, ako niste znali Avtomontaza 331 ima naknadno ugradjen motor od MB (iz izgorjele SETRE S215HD od ex. PEPI TOURS-a).

St!pe

Danas san do Rgz Iša sa 331A119.Za nepovjerovat je koliko je to smeće .Neznam ko je više kriv : neodgojeni putnici ili ljudi iz ATP-a koji su ga 'održavali'.
Zvučna izolacija katastrofa,motor u banani,mjenjač ajme majko (stenjanje,škripanje,gušenje motora prilikom šaltanja).
Iznutra je sve išarano,poderano i smrdljivo.Uglavnom jako san razočaran.
Inače je vozio liniju Zadar-Split. :o

Inače zamolio sam direktora da malo pogleda našu stranicu i da mi ustupi popis cijelog voznog parka.Sina san zamolia da ga pita dali može izdvojiti malo slobodnog vremena za jedan kratki interview koji bi naravno bio eksluziva ovdje na našem portalu/forumu.

St!pe

331 postao redovit na međugradskim linijama.Evidentan je manjak vozila tog profila pa bi dobro došli Volvači spomenuti u temi AP Vž.

St!pe

Da,došli su iz Hamburga i još nekog manjeg gradića.
Direktor je rekao da će mi poslat kompletan vozni park e-mailom da toriješimo jednom za svagda.