ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

peron24

KATASTROFA!!!!
Cijenim svačiji rad i djelo al meštre iz mog grada triba poslat da povećaju vojsku nezaposlenih >hammer<
Ovo bi trebao biti ŠI 662 CS a to je već treća od 9 Aabenri koja nam ide u prijevremenu.Početkom prošle godine otišla je ŠI 691 CS a i ŠI 694 CS koja dugo stoji parkirana na Ražinama i već su skinuli svijetla,branike i sl.
Od buseva koji su stigli 2004 iz Varaždina lani je Vodicama izgorio MAN SU 263  ŠI 683 CS,koji je imao samo 7god.
Od starijih vozila je bilo manje zapaljenje na Tamu ŠI 451 H i ŠI 613 M
Onaj Mercedes O305 ŠI 641 AB je možda zapaljen i namjerno,ali to se nemože reći za AV 120  VŽ 482 GT koji je srećom spašen nakon zapaljenja kod Trogira i ŠI 877 BF koji je rashodovan nakon požara 2009 na povratku iz Knina.
I još sam zaboravio onu Dubravu ŠI 474 E prepunu učenika koja je izgorila na povratku iz Ražnja 2003 i još jedan stariji bus koji je 2003 izgorio kod Ljubitovice.

NP-549

Temsa Safari HD Ši-100-DB  sinoć oko 1:00 u Senju na  Split-Ljubljana

St!pe

Vidia san AV 120 registracija ŠI224 ET ili tako nekako.Bijeli sa uobičajenim logom.Koji je sad to?
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Paško

Evo ga. ŠI-221-ET, obnovljeni AV120. Ex???

St!pe

Nije obnovljen nego su samo nove tablice.Ex 704EB.Pripozna se po Volvo natpisu na instrument tabli.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

peron24

Ovaj Volvo je osim tablica ŠI 221 ET i ŠI 704 EB,od 2002 do 2008 bio ŠI 773 BS.Prije toga ŠI 888 BP (tablica je bila naručena,izvanredna 1995),
a od 1994-95 ŠI 499Z. U originalu je imao sivosrebrno i plavu shemu bojanja,kao i ostali AV 120 i Bove,a zadnjih godina je bijeli.

Paško

Citat:MAN ÜL 364 Lion's Regio -- bijele boje, vozio kao zamjensko vozilo za školske autobuse iz MAN Importera, nakon što je školskima istekao leasing te su kupljeni, vraćen MAN Importeru 2011. Nikad nije imao istaknuti garažni broj, al 2008. kad se pojavio je neko vrijeme bio gbr 200, pa je kasnije postao gbr 39 u internim knjigama

39 -- ZG-9848-DS -- 2008. (vraćen 2011.)       

Danas na ATP-ovoj liniji za Split. Nema nikakvih naljepnica. Još.

Tomek

Bio je taj Regio ljetos u okolici Šibenika kad je vozio po Vodicama pa je vraćen u Zagreb gdje je opet bio neko vrijeme kod Bišćana, da bi ga ja neki dan vidio na tehničkom u Buzinu kraj Zagreba sa PP registracijama. Moguće da je prodan.

peron24

ZG 9848 DS danas na ATP-ovoj liniji Šibenik-Solaris-Zablaće,još nema nikakve natpise.Trebali su ga poslati na neku malo dalju liniju.

Tomek

Jel ovaj ZG Regio još uvijek dolje?

tomekk

Ja mislim da nije jer sam ga našao negdje u oglasniku (ne znam više di) da se prodaje za 83 000€.Čini mi se 2008 god, cca 165 000km i euro3 motor...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

peron24

Od starijih međugradskih autobusa postojala je i Avtomontaža ŠI 306 A,koja je vozila negdi do 2006.
Vjerovatno isti model 190 A 110T kao i ŠI 803 P(današnji ZG 8849 EJ) koji je kod Rose.Možda su zajedno i prodani.
Posljednja Dubrava koja je vozila bila je bijela ŠI 509 BB,a postojao je i produženi TAM 260 A 120T reg. ŠI 422 P.
Prvo je bio kremasti sa plavom i narančastom crtom,zatim prebojan u bijelo sa plavom valovitom crtom.

tesolato

Dobar dan,
zivim u Francusku ali sam proveo djetintsvo u Sibenik,
pisem novu knigu u vezi zivot u Hrvatsku u osamdesete godine,
molim svima : trazim slike autobuse autotransport sibenik, kolodvor sibenik i ceste magistrale.
Ako imate slike, molim vas saljite mi na ovaj Forum.
ljepi pozdrav svima :)
serge