ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

St!pe

Vincekov 9990 troosovinac više očito nije Vincekov,kao što sam i najvavljivao.Dobio je naljepnice Autotransporta na oba boka i guzici.Naljepnicu na vratima nisam uspio vidjet.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

peron24

Osim Volva još jedan ljepotan je dobio naljepice Autotransporta: Starliner VŽ 969 HK! Nisu baš uočljive ali nema veze.
Što reći osim podjeljeni osjećaji,ponosan sam što su takva moderna vozila stigla u moj grad,ali sam i zabrinut za njihovu sudbinu da ne propadnu kao busevi koji su dokapitalizacijom stigli iz Ap Varaždin. Nadam se da ljudi iz Vinceka znaju šta rade.

tomekk

Kaže se da papir ( u ovom slučaju lim) sve podnosi. Volva voze provjereni dečki iz Šibenika, a Starlinera vozač koji ga inače duži kod Vinceka  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

St!pe

Napokon akvizicije.Ako su ih kupili znači da je država prihvatila plan o otpisu dugova prošle vlasti i da ćemo Atp još neko vrijeme gledati na cestama. :)
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

actros

na starlineru je ipak ostao natpis "vincek" pokraj prednjih vrata, al nema veze, bus izgleda prekrasno  :-*
...moje stajalište je da je ovo dobar potez šibenčana, jer liti su dalmatinske linije dobro popunjene, i to pretežno zahtjevnim turistima, koji itekako biraju u koji če bus ući  :o

dado1979

Kolko znam busevi vlasnika promijenili NISU!!

STEFI- GRAF

Ma ja san danas vidio  Starliner-a ima mali natpis Vincek ma vjerovatno su u nekom najmu pa ATP zahtjeva da se stavi njihov logo na bokove i odstraga.Ma budite pametni nemaju oni za svoje buseve popravit Ap-Vž je im podigao malo standard s par buseva inaće bi još vozili tamine a ovo su tri busa koji baš i nisu za njihov standard.

tomekk

Ma naravno da nemaju za svoje, a kamoli da kupe nešto.Autobusi su im u lošem stanju, vozači ne dobivaju na vrijeme plaće.Sad ih donekle Vincek "spašava" s ovim autobusima u najmu jer inače nemaju s čim vozit, no i to sve treba platit.Vozači se međusobno natječu za dnevnice, no više ni njima ni ostalima nije volja radit kad ih se ne plaća kako treba...
Koliko sam čuo, traži se ostavka sadašnjeg direktora, a sve više se priča o tome da će firmu preuzet grad...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

STEFI- GRAF

Te priče di će turisti prije ući ostavi za poslije ja znam kad kupuju karte da ih pitaju s kim će se vozit njima je svejedno bitno je da ide do njihovog odredišta.A da nebi uskoro pisalo Autotransport V Šibenik dd šta mislite?

vedran 811

Neka ih uzme tko god misli na vrijeme podmirivati svoje obaveze prema radnicima i ulagati u firmu, a ne da uđe u firmu sa puno slatkih pričica ,a nakon nekog vremena ode iz firme i ostavi samo gore stanje nego što je bilo. Svi znamo da je ovih drugih primjera bilo nažalost više.

STEFI- GRAF

Danas svi pucaju na linije a radnike,zaostale plaće dnevnice firmu ne triba nitko nažalost

peron24

Volvo B12 reg. VŽ 743 JV dobio natpise Autotransporta.U ponedjeljak sam se s njim vozio od Trogira do Šibenika,a bus je inače išao iz Dubrovnika.
Nekoliko dana ranije vozio je i za Zagreb. Dva prigradska MANa (plavi i bijeli) su stalno su u pogonu na lokalnim linijama gdje se često ubacuju i međugradski MAN Lion'si Regio i Volvo 9900 kao i Temse.

tamlover

Na listi poreznih dužnika od autobusnih prijevoznika prednjači ATP Šibenik sa skoro 60 milijuna kn duga. Pola duga je PDV a pola doprinosi za plaće. Samo za info sljedeći je ČZT Nova s oko 32 milijuna kn.

http://duznici.porezna-uprava.hr/po/svi/1.html
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

hochdecker

Financijska sposobnost u kontekstu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu

Jedan od uvjeta za dobivanje licencije:

(3) Financijska sposobnost nije osigurana ako prijevoznik duguje za najmanje dva mjeseca plaćanje poreza ili doprinosa za zdravstveno ili mirovinsko osiguranje, što se dokazuje potvrdom poreznog tijela ne starijom od mjesec dana.

Članak 17.

(1) Izdavatelj licencije rješenjem može oduzeti licenciju domaćem prijevozniku u sljedećim slučajevima:

– ako prestane ispunjavati bilo koji od uvjeta za izdanu licenciju,
...

Nema licencije, nema niti dozvole za prijevoz ;)
Na papiru, naravno... ;D

Paško

Za ATPŠI od sad vozi i Vincekov Iliade. Jel to znači da je Starliner vraćen natrag?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!