ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Majstor

Leasing uzima ili je uzeo Man Regio 2kom ???
Samo mi sudite pošteno !

VISEON

Pitanje je i sto  ce s Temsama

VISEON

DANAS PRVO STEČAJNO ROČIŠTE!

Na Trgovačkom sudu u Šibeniku rješava se daljnja sudbina šibenskog "Autotransporta" u stečaju, javlja HRT.
Tom je prijevozničkom poduzeću Porezna uprava ovo ljeto blokirala račun zbog nagomilanog poreznog duga od oko 63 milijuna kuna. Nakon toga, sredinom listopada otvoren je stečaj.
Današnje prvo stečajno ročište s nestrpljenjem očekuje oko 200 radnika "Autotransporta" i zbog svojih potraživanja od tri mjesečne plaće, ali i zbog zainteresiranosti mogućih strateških partnera koji su voljni ulagati u šibenski ATP.

izvor: SIBENIK.IN

Paško

Citat: Avtomontažafan  u Listopad 14, 2012, 01:19:21
Ali zato ima na Regiju ŠI-700-EL: Autobusni prijevoz Šibenik

Jel ima kakvih novosti u vezi sestrinske firme? Dosad sam ovu naljepnicu vidio samo na Regiju.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

VISEON

AUTOTRANSPORT KUPUJE POLOVNE AUTOBUSE IZ NJEMAČKE

- To su kvalitetni njemački autobusi koji imaju do 300.000 prijeđenih kilometara, što je održavano po visokim standardima, a to je gotovo savršeno. Samim time nama će pasti troškovi održavanja autobusa od kojih neki su prešli više od dva milijuna kilometara - kaže stečajni upravitelj ATP-a
Svi vjerovnici šibenskog Autotransporta složili su se na izvještajnom ročištu da stečajni upravitelj Ivan Rude izradi stečajni plan tvrtke, te da se nastavi prijevoz putnika, javlja Radio Šibenik. Predstavnici države, najvećeg vjerovnika koji potražuje 70 milijuna kuna, zatražili su da stečajni upravitelj za nekoliko dana dostavi i izračun o opravdanosti prijedloga da se za Autotransport kupe polovni autobusi iz Njemačke.
Stečajni upravitelj Ivan Rude kazao je da razumije zahtjev države koja traži dokaz da je kupnja polovnih autobusa isplativija od visokog najma za autobuse kojeg ATP sad plaća.
- To su kvalitetni njemački autobusi koji imaju do 300.000 prijeđenih kilometara, što je održavano po visokim standardima, a to je gotovo savršeno. Samim time nama će pasti troškovi održavanja autobusa od kojih neki su prešli više od dva milijuna kilometara. Automatski ćemo imati manje mjesečno izdvajanje za autobuse i njihovo održavanje - kazao je Rude.

izvor: SIBENIK.IN

dado1979

Iz iskustva znam da večina autobusa iz uvoza(rabljeni) zahtijevaju u startu određeno ulaganje jer niko nije budala da utuče nekoliko tisuča eura u vozilo pa ga zatim proda,večina tih vozila je na granici isplativosti što se tiče održavanja u njemačkoj ali kod nas s obzirom na standarde zadovoljavaju.Prilikom kupnje teba dobro uzeti u obzir sve stavke jer je mali broj vozila koji se isplati kupiti.

nidi

Slazem se, ali isto tako moze se naci i dobrih vozila, mislim da je croatia bus kupila dobre buseve takoder iz uvoza.... Samo naprijed!
*****  V     O      L       V       O   *****

VISEON

S obzirom na stanje u ATP-u bit će i ovi polovni super. Primjer ok polovnih buseva su Volvo 9900 u ATP-u i AP-u Vž koji su vozili samo transfere u Beču.

zlepur1

Danas viđen Vincekov kombi nisam siguran da li je fiat ili renault master na prigradskoj liniji Šibenik-Solaris.Da li to govori da uz Pražena i Vincek ulazi u ATP-Šibenik?
Vjerujem da bi većina bila zadovoljna takvim raspletom događaja: 8-8 :) good_boy
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvajac 92

Nema Vincek Fiata.. Onda je bio Master. Moguće da su unajmili od Vinceka taj kombi?

zlepur1

Vrlo vjerovatno,brzo mi je proletija ,a i bila je kiša.Ipak sam vidija relaciju i natpis na vratima.Hvala!
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Avtomontaža

Danas sam nakon dugo vremena u prometu vidio ŠI-711-AL. Vozio je za Perković.

TAM

Zanima me gdje je nestao bijeli Volvo 9900 već ga dugo nema u prometu? Isto taku i 3 avtomontaže su nestale iz prometa visoka i 2 niske. Visoka je odvozila 2 mjeseca i doviđenja nema je više. >:(
Dani ponosa i slave!

Servis

Bijelog 9900 sam vidio na autoputu za Zagreb prije cca tjedan dana, a TAM 331 je vozio lokal negdje u to doba. Zvuči užasno i nije mi jasno zašto "to" netko ne makne sa ceste. Te TAM-ine nemaju šta više tražiti u prometu, sve je to satrano.

TAM

Citat: Servis  u Travanj 29, 2013, 20:03:29
Bijelog 9900 sam vidio na autoputu za Zagreb prije cca tjedan dana, a TAM 331 je vozio lokal negdje u to doba. Zvuči užasno i nije mi jasno zašto "to" netko ne makne sa ceste. Te TAM-ine nemaju šta više tražiti u prometu, sve je to satrano.
Drago mi je da 9900 vozi međugradske, a ne više lokalne linije. Slažem se s tobom, ali bolje se u njima voziti nego u šugavim Aabenraa koje su doslovno satrane. Bolje da ih maknu prije nego li netko nastrada u njima.
Dani ponosa i slave!