ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

zlepur1

Vozni park Autotransporta se nažalost bliži svome kraju.Šteta na koji način propada ili bolje reći se raspada jedna nekoć ugledna firma na prostorima bivše Jugoslavije , pa i u međunarodnim razmjerima. >:(
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Shole

Ako ih preuzme ATR kao što se desilo sa Korčulom, odma ćemo vidit po broju preregistriranih vozila šta je valjalo, a šta ne.  Regiji, Volvo9900, Setra 319 i pokoji Eurobus i to je to. Drugo sve u kobasice

zlepur1

drugo ništa i ne valja samo je pitanje dana odnosno početka školske godine kad će ih policija isključiti iz prometa
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Servis

Je, lijepo od njih šta su stavili link. Samo šteta šta mi baš i nemamo puno toga lijepoga za njih reći. Oba bivša ZET-ova Eurobusa su izudarani, śkripe, lupaju...

Sad će ovog Steyra okrpati sa onim na kojeg je vlak naletio.  good_boy

Shole

Citat: Servis  u Kolovoz 12, 2013, 12:17:44

Ili obratno ;)

Činjenica je da su u banani, pitanje s čime uopće dečki u garaži raspolažu da bi popravljali, ali opet ni to nije isprika što su busevi svi izudarani.

TAM

Citat: Avtomontaža  u Kolovoz 12, 2013, 12:01:22
Planuo Steyr (vjerojatno ŠI 136 CP)
http://www.sibenik.in/crna-kronika/foto-u-voznji-planuo-bus-na-cesti-lozovac-skradin/12850.html
Ovo je ŠI 136-CP koji se u petak na kolodvoru ujutro pokvario ima slika u temi Prigradski prijevoz. Umjesto da ga poprave kako treba oni su to na brzaka popravili i zakrpali. To im je sada došlo na naplatu. Ja sam siguran da je u pitanju gorivo koje je curilo i zbog ovih vrućina došlo je do zapaljenja.
Ovdje su malo bolje slike:
http://www.vecernji.hr/vijesti/autobus-se-samozapalio-kod-skradina-nema-ozlijedenih-clanak-597577
Dani ponosa i slave!

Servis

Citat: zlepur1  u Kolovoz 12, 2013, 12:15:00
Glasni su oni koji su vječno po bolovanjima , koji imaju apartmane i svoje agencije, oni koji su u firmi samo zbog socijalnog i radnog staža, a bogami ima i onih koji taraše poduzeće neizdavanjem karata, nedolaskom na linije itd............
Autotrans je nedavno otvorija ured u Šibeniku.Sve u svemu bune se oni koji nisu za to da se uvede reda u poslovanje jer znaju da onda više neće moći raditi po starom.

Citiram post iz teme o Autotrans linijama da se prenese ta diskusija ovdje.

Kakvi ljudi rade u ATP-u najbolje prikazuje ovaj članak:
http://hr.seebiz.eu/kolumne-i-komentari/gdje-pocinje-korupcija-slucaj-mirka-g/ar-47455/

Najbolje je netko napisao na Facebooku, mislim Protega... Da su se mlatili 90-ih tko će dobiti međunarodne linije jer se znalo koliko maraka bi se "zamračilo" i da su svi vozili dizele jer su krali gorivo iz firme.

STEFI- GRAF

Je, lijepo od njih šta su stavili link. Samo šteta šta mi baš i nemamo puno toga lijepoga za njih reći. Oba bivša ZET-ova Eurobusa su izudarani, śkripe, lupaju...

To je malo složenija operacija ???

Servis

Citat: STEFI- GRAF  u Kolovoz 12, 2013, 19:29:39

To je malo složenija operacija ???

Sarkazam, zato sam i stavio onog smajlića. Ali ne bi me i to čudilo...

TAM

Zašto ATP Šibenik nije više na listi poreznih dužnika? Pa nisu mogli tek tako vratiti svoj dug.
Dani ponosa i slave!

Majstor

Valjda Linić oprostio dug da ga lakše uzme njegov Autotrans
Samo mi sudite pošteno !

Servis

Dug je, mislim, bio oko 80 milijuna kuna, dok su njihova potraživanja prema državi/vojsci/tko zna kome još bila oko 60 i nešto milijuna kuna pa se to valjda prebilo...

altenator

;)Stara dobra kompezacija priljevanje iz šupljeg u prazno

TAM

Steyr (ŠI 136-CP) Unutrašnjost je cijela izgorjela dok je donji dio ostao netaknut također prednja maska je netaknuta. Sami kraj autobusa gdje je izbio požar nije puno izgorio.

Dani ponosa i slave!