ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

TAM

Citat: zlepur1  u Travanj 24, 2014, 12:35:57
I nek mi sad neko reče da ovi u ATP-u zdravo rezoniraju.Opalinka uglavnm vozi prigradske linije i školsku dicu.Objektivno nije za toliki dug put kako zbog komfoa, tako i zbog sveopćeg stanja.
Očito su  naumili obnoviti sve linije koje su postavili kao sezonske čak i više od toga, ali nemaju dovoljan broj kvalitetnih autobusa.Međutim sinoć su iz Zagreba došla dva bili volvo i regio sa motivima Šibenika i to odlično sređena.
Tako je sve su sezonske linije sada stalne voziti će tijekom cijele godine. Koja su to dva volva? Da nisu eurobusevi možda? Moguće je da je to ŠI 221-ET njega nisam vidio jako dugo vremena, a za drugog ne znam koji bi to bio. ŠI 323-CG nije. Pa nisu valjda opiturali ŠI 711-AL to bi bilo jako tužno da su ga opiturali u bijelo :( Ostali eurobusevi ne mogu nikako biti. ŠI 593-EA nema motor, a i počeli su skidati dijelove s njega, ŠI 554-ER je raščerupan motor.
Regio je lijepo sređen, ali prokišnjava i to kvari sve.  >:(
Dani ponosa i slave!

lions

Ja sam shvatio dva busa, bili volvo i regio, ne dva bila volva. To je vjerojatno 9900.

TAM

O gospodinu Rudi pisao je ŠibenikIN
http://www.sibenik.in/sibenik/sibencanin-ivan-rude-covjek-medu-necastivima/22158.html
Citat:Sličan stečajni postupak Rude već vodi u Autotransportu Šibenik. Ondje se također nije odlučio za likvidaciju firme, nego je čuvao koncesije i održavao firmu.

"Tu sad sve funkcionira. Firma ima 160 ljudi, plaće se isplaćuju, novi dugovi se ne stvaraju. Najmanja plaća je 3000 kuna, ali su redovne. Nešto smo našli i zamjenskih autobusa. Pronašao sam strateškog partnera koji bi trebao isplatiti vjerovnike. Istu stvar sam mislio napraviti i s Lamjanom", kaže Rude.
Pa nevjerojatno je koliko on može lagati. Da firma funkcionira. Pa on nema pojma i gdje je više taj strateški partner. Pročitao sam što je kolega zlepur1 napisao u drugoj temi, ali to je ništa. U firmi se i dalje masovno krade što vozači, ali najviše krade ona govna u upravi. Ispičavam se na rječniku, ali drugačije ih ne mogu opisati koji nemaju pojma o svom poslu. To što oni rade krši se pravilima zdravog razuma i ta njihova mi logika ne ide nikako u glavu, a tek njihovi "genijalni" mehaničari o njima i ne treba govoriti. Njihova djela su vidljiva svaki dan. Bezobrazno i neupućeno osoblje naravno čast iznimkama. Meni je najviše žao par vozača koje ja znam i koji cijelo ovo vrijeme svoj posao rade pošten i kako treba, a ovi im uvaljuju one smrdljive neispravne kante da voze dok oni koji kradu dobiju bolje autobuse. Pa u toj firmi rade sami luđaci.  >hammer<
Dani ponosa i slave!

TAM

Citat: lions  u Travanj 24, 2014, 15:51:19
Ja sam shvatio dva busa, bili volvo i regio, ne dva bila volva. To je vjerojatno 9900.
Da u pravu si moja greška.
Dani ponosa i slave!

bagatin22

Po clanku u zadnjem Sibenskom listu Cazmatrans bi trebao preuzeti ATP krajem godine.
O zaposlenima u ATP-u sve je vec receno.Cast iznimkama.Autobusi opet ne dolaze na vrijeme i dosta linija (polazaka) cesto ne voze.Pogotovo gradske

Teutonic

Meni je žao da je moto ove države,a i mnogih drugih "Kradi i bit ćeš poštovan,budi pošten i bit ćeš iskorišten"
>:(  :(
Znači ako bude šta od ČZT onda bi njihovi busevi trebali dolazit početkom sljedeće godine  >hammer<

TAM

Genijalci opet na djelu.  ::| Neka mi netko pomogne odgonetnuti čemu služi ovaj komad željeza i još je tu nabacano punooo silikona? Samo da napomene da je šajba i dalje jednodijelna i nije nigdje pukla. Ovo se nalazi u eurobusu (ŠI 594-FE)

Evo tipka za otvaranje trećih vrata u O405N2 o kojoj se govorilo.

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Lipo si ga uvatija  ;D
Nisan moga odoljeti.
Danas san bio u Avtomontaži koja stalno vozi za Konjevrate u 14:00 (neznan koje rege)
ugodobnost 10/10,lipa kožna sjedala,super osjećaj kad si na prvom sjedalu i gledaš na cestu,ali hidraulika je ajme majko,treba nekih desetak sekunda da se vrata potpuno otvore,no to mi je jedina primjedba na bus sve drugo mi je 10.

TAM

Počeli su vraćati Eurobuseve na međugradski prijevoz nakon dvije godine pauze i uništavanja. Danas ŠI 234-EL vozio Split-Zadar.
Jadni putnici koji su se vozili u tom autobus. Išarana i rasparana sjedišta, klima koja ne funkcionira i rolete koje se nemogu spustit. Sami sebe ocrnjuju i ako ovako nastave nitko se više neće htjeti voziti s njima. Sami sebi kopaju grob, a i sve je izglednije da će i visoku avtomontažu staviti na međugradski prijevoz.  >hammer<
Još nešto uveli su još jedan polazak iz Šibenika za Split u 5:15. Stavljaju nove linije, a nemaju čime voziiti jadno!!!
Dani ponosa i slave!

TAM

Ode nama avtomontaža (ŠI 792-DN) pa pa. Hvala dragom Bogu bilo je i vrijeme jedna kanta manje. Da bar rashoduju one šugave aabenre one su već odavno trebale biti rashodovane. Visoka avtomontaža je imala zapaljenje tako da će joj se popravak produžiti za još nekoliko mjeseci.  >hammer<

Meni nije jasno zašto oni i dalje skidaju dijelove s ovih starih Mercedes. Nemaju niti jednoga u prometu.  ???

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Citat: lions  u Svibanj 02, 2014, 21:06:03
Čazmatrans je izgleda sve bliže :)

Uf,neće ni Čazma bit puno bolja-lokalni busevi im nisu puno bolji od ovih naših koliko san vidija-nek me netko ispravi ako sam u krivu.
Tribali bi se ugledat na Liburniju  :)
U gradu Citaro a u prigradu Integro,Intouro i Lion´s Regio.

tramvajac 92

Čazma na lokalu koji dolazi u ZG drži Eurolinere, Comforte, i Setre 31xÜL  koji su prošla generacija prigradskih buseva, to su ti busevi proizvedeni od '95 do '06, rjetko bude nešto drugo, do pred par godina je garaža Zelina bila groblje, sa hrpetinom poluraspadnutih TAMova, sad su to moderniji busevi.

Teutonic

Nije loše ali koje su to udaljenosti?

tramvajac 92

Po vremenu je to oko sat, sat i pol vremena, a kilometarski je 30-40 km. ČZT Podravina-Prigorje vozi sa Eurolinerom, Citylinerom, O404 i Merkavim Apolo i Mars Zagreb (to su linije do 2 sata)

Teutonic

TAM Autokaroserija ex.Krka Promet ŠI-456-CM je dobila grb i natpis ATP Šibenik,samo s jedne strane kako sam vidio,nisam uspio uslikati.
Bolje bi bilo da su ga opiturali u bilo pa onda stavili natpis :/