ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

TAM

Ovo postaje sve luđe i luđe.
Autobus je proveo više od pola godine parkiran u garaži i sada su ga odjednom u par dana popravili.
Izgleda da je 792-CP platio glavom da bi 139-CP opet provoza.
Već je prije kolega peron24 napisao
Citat: peron24  u Ožujak 08, 2013, 16:34:29
"Dok jednom ne omrkne,drugom ne osvane"
Dani ponosa i slave!

peron24

To je postala uobičajena praksa u ATP-u. Puno je buseva tako bilo planirano za rashod. Skinu se tablice, odjavi vozilo, skinu branici,svjetla,retrovizori,izvadi akumulator itd. ali u medjuvremenu neki drugi bus doživi zapaljenje ili prometnu i onda se ovaj prvi mora hitno krpati da mu bude zamjena. Puno je tako autobusa dvaput odlazilo u penziju. npr. Aabenra ŠI-453-FK, ona je u ljeto 2011 vraćena u promet nakon šta je druga Aabenra ŠI-662-CS imala zapaljenje. Zato je njima dobro imati puno vozila istog modela pa da kombiniraju dijelove. Tako su jednom davno na MB O305 ŠI-433-AE koji je sa desne strane imao tamnoplavu shemu sa natpisom Epson, stavili jedno ružičasto krilo od zadnjih vrata koje je pripadalo rashodovanom MB O305 ŠI-729-AE. Puno kasnije su se sjetili to prefarbat.
U ponedjeljak počinje škola i bit će veeeeelikih problema sa prijevozom. A najapsurdnije je to šta po gradu voze poluprazni ex. Zetovci a na lokalnima će slati vozila koja se jedva kreću. Kao npr. Graf Stift ŠI-582-BN, Aabenru 698 CS ili nisku Avtomontažu 754 U. Bit će puno glavobolje za putnike.

TAM

Evo jedan novost starija, ovi iz ATP su kupili još jedan Opel Vivaro Tour registracije (ŠI 652-FN).
Dani ponosa i slave!

sibencan

Eurobus AV 120

TAM

Citat: sibencan  u Rujan 12, 2014, 11:24:22
Ne, to je ex. ŠI-923DO
Nije uopće zato što se broj šasije od 923-DO i 652-FN ne podudara. To su dva posve različita vozila.
Dani ponosa i slave!

sibencan

I ŠI-601FL vozi za ATP. Viđen u srijedu s Aabenrom 696 u Skradinu pred školom.
Eurobus AV 120

bagatin22

Danas sasvim slucajno dok sam kupovao kartu na kiosku kod trznice vidim obavijest za vozace da 13.8.2014.krece probni rad BUSCARD sustava za pokazne karte(pretplatnicke).Zna li netko vise o tome obzirom da u autobusima nema viditi nikakvog sustava  umnik2

Teutonic

To je zasto su mijenjali pokaze,ugl taj buscard je kao neki racun na kojem pise relacija,cijena,barkodovi,a na gornjem dijelu pokaza slika,ime prezime i klasa.

bagatin22

I to je to?Hoce li se to razvijati dalje ili sve ostaje na tome? rofl

Teutonic

Pojma neman.
Uglavnom glupost za krađu novca od gladnog naroda.

Grof

Teutonic, sam priznaš da neznaš detalje, a rekao bi i ugrubo, što je BusCard sistem... po čemu si onda zaklučio da je glupost?  perfeto

Teutonic

Znam detalje imam pokaz kod sebe ali pisao sam na mobitelu iz škole pa nisam imao vremena.
I glupost je.
Jedina velika razlika je to šta je na donjem dijelu račun za kupljenu kartu,dok je prije to bio samo mali dio gore,
Glupost je kao razlog za kupnju novog pokaza.

bagatin22

BusCard je sirok pojam i nije glupost.Jedino sad ovisi sto i da li uopce u ATP-u planiraju postaviti od tog sustava kava

actros

Irisbus prekjućer osta u kvaru na liniji za Split... ništa strašno, već jućer je ponovno vozija istu liniju

frukec