ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

shef

Prekjučer vidio u Opatiji njihov Domino, vozi turiste! Tabla naprijed od neke strane agencije, šole bijela košulja i plava kravata, bus besprijekoran. Ko da to nije isti ATP o kome se ovdje piše...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Teutonic

Vjerojatno neki strani vozač onda.
Šibenska uniforma je bijela košulja s crnim vezom sa šibenske kape,bez ikakve kravate.

lussin

A može bit da pošto je to neki važniji prijevoz dobio naređenje da stavi kravatu

zlepur1

Ovaj vozač vjerovatno vozi međunarodne linije jer oni redom voze u drukčijim uniformama odnosno nose odijela i košulje sa kravatom.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvajac 92

Hm. Ja sam u Trstu vidio sivi Volvo i vozač je imao košulju kakvu je Teutonic opisao.

Teutonic

Da na dodam-neki vozači imaju i bijelu košulju sa zlatnima slovima autotransport šibenik na džepu,i to bez šibenskog veza,sada zašto,e to ne znam.
Ali večina ne nosi uniformi,čak i oni šta voze u međugradu.

TAM

Citat:Ivan Rude potvrdio je za ŠibenikIN da ozbiljno razmišlja o inicijativi da se kandidira za predsjednika Republika Hrvatske iza koje, kaže, su ozbiljni ljudi iz Zagreba, ali i neki djelatnici šibenskog Autotransporta kojem je Rude stečajni upravitelj
Znam da ovo baš nema nikakve veze za ATP, ali morao sam.
Da mi je samo znati tko je to ozbiljan u ATPu.  rofl

Izvor: sibenik.in
Dani ponosa i slave!

lussin

Putnici. Mrtvi ozbiljni. Nema šale

Teutonic

Mhm.
nu ovo ljudi ja danas iša kupit pokaz za 10. misec i vidin 2.50 kune skuplji,a zašto?
Kad sam ga radio je bija 160,a to uključuje račun,foliju i onaj rozasti glupi papir a čemu sad 2.50 kune skuplje?
Triba je bit 15 kuna jeftiniji kako piše na računu "izrada pokaza",a to je po meni taj rozi papir i folija a ne samo printanje računa iz računala.
>hammer<  glavauzid  russian_roulette ::|  >:(

TAM

E moj Teutnic ti si još i dobro prošao meni je pokazu poskupio 116 kn i to samo u pola mjeseca.  russian_roulette
Sada će nam poskupiti i sljedeći mjesec, a onda će nam prijetiti ukidanjem linije jer je kao "nerentabilna"
To je naša svakodnevnica, ucijenjivanje i krađa od strane ATPa te vrijeđanje od strane njihovih bezobraznih vozača (ne svi)  >hammer<

I da nadodam ovo novo s**** što su uveli za mjesečne pokaze gdje ja sada moram čeka 15 minuta da ona meni isprinta onaj komad papirića koji ne može izdržati ni pola mjeseca jer izblijedi i onda slijede napadaji od strane njihovih vozača zašto ga nisam promijenio.  glavauzid
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Moga nije ni briga,uvijek mi se bar nešto na tom glupom papiru vidi pa mi prihvati šofer.
Tebi je teže zato jer ti moraš kupit pokaz prije mene jer samo u Šibeniku možeš kupovati a ja koji sam u Vodicama sam tek danas kupio.
Ja jednu stvar ne kužim,na šalterima kažu da pokaz vridi do devetoga,a na pokazu i vozaći tvrde da vridi do trećega.  ???
Ne znam ako ste skužili,to jest ako si ti TAM skužio (molim tvoje pravo ime jer mi se neda zvati te TAM),ne znam ako ste skužili ali dolje na dnu računa (ako ga niste bacili u smeće  ;D ) piše "komercijalačazmatrans.hr"

TAM

Ove ex ZETove O405N2 sve više počinju izgledati kao oklopna vozila, svako malo jedna umjesto prozora dobije lim obojan u plavo.
Mogao bi ja sada njima za dešpet početi razbijati prozore na mečkama.  :)evil
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!

sibencan

Zanima me, koji će bus voziti  ;D
Eurobus AV 120

TAM

Dani ponosa i slave!