ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Teutonic

Tako je Shole,ja sam vidio ta stakla koja su bila ravna (pa sam pomislio da je Eurobus) no onda vidim kos u staklu i skužio sam da je MB.

TAM

Tako brzo buljimir pa kud prije. Očito im se jako žurilo. Eurobusi su tek tjedan dana kasnije stavljeni u promet nakon što su došli.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Pa neznam i meni je to bilo čudno  ???
Kad otkrijemo sve MB-ove moramo uredit Vozni Park tu na forumu,i staviti Krkine Tamove pod ATP.
Jel Krka Promet još vozi kroz grad ili ne više?

TAM

Krka promet više ne vozi po gradu. TAM-ovi su i dalje u vlasništvu Krke dok god su trenutne registracijske tablice na njima barem ja tako mislim. Neka me netko ispravi ako griješim.
Dani ponosa i slave!

TAM

Danas viđen Mercedes gbr. 806 i dalje ima ZG registracije vozio za Šubićevac. Loše vijesti i plavi Eurobus (ŠI 594-FE) je imao nezgodu. Slupan prednji branik.  :(
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Valjda rege ostaju dok ne isteknu, a kad isteknu postaju dalmoši. Valjda.

Štete ze eurobusa, al pokrpa se to lako u garaži.

Teutonic

Vidio sam 806 na pijaci,snimija ga odostraga na brzinu-slika sutra!
Vidia sam i šta je bilo s Eurobusen  ::|

bagatin22

Danas sam se vozio u tom busu i puno bolje izgleda izvana nego iznutra,a i zvukovi koje ispusta u voznji ne daju povjerenje

Teutonic

Sad san vidija mb-a (nije 806) kod mosta vjerojatno je vozio za cistu ili Pirovac.

peron24

U prometu su Zetovci 806,808 i 809, i to na gradskim linijama za Šubićevac i Njivice-Tržnica-Vidici. Upravo sam se vozio u 809. Bus je za šibenske pojmove u FENOMENALNOM stanju. Dok juriš u njemu nemožeš vjerovati da je to bus iz prošlog stoljeća. Ali problem je u tome što je to gradski a ne prigradski bus. To znači da su genijalci OPET promašili "cijeli fudbal". Nama su prijeko potrebni Mercedesi O407 a ne O405N2. U firmi već dugo vlada veliki deficit prigadskih buseva za lokalne linije kojih je puno više od gradskih linija. Sve je počelo naopako kad su nakon 2006 počeli rashodovati Mercedese O305 i O307 i prigradske TAMove 260 A 116 P. Ovih 10 Zetovaca je samo zamagljivanje očiju i produžetak agonije na štetu putnika i šofera. Ako Pražen povuče svoja vozila to će odmah biti barem 6buseva manje, kroz godinu je realno očekivat da će bar 4-5 buseva ići u rashod ili doživjeti samozapaljenje. Tako ćemo za par mjeseci opet imati početnu bezizlaznu situaciju. Penzioneri će se besplatno vozikati po gradu u prelijepim zagrebačkim Mečkama i 2 MAN Eurobusa, a ljudi iz ostatka županije u pretrpanim i dotrajalim autobusima bez voznog reda. I dalje će stanovnici županije i mnogobrojni turisti imati velikih problema sa neadekvatnim prijevozom i skupim kartama.
Svijetloplavi MAN je kao što već znamo čuknut u stražnji desni kraj, a čujem da ima i problema sa motorom. Tamnoplavi ima samo malo nakrivljen branik tako da to možemo zanemariti.
P.S. predlažem da Zetove buseve ubuduće zovemo prema garažnom broju, jer je tako malo praktičnije, vidim da tako rade forumaši iz drugih gradova.
Sljedeći tjedan nabavljam fotić pa opet krećem u akciju  ;)

TAM

Pražen jedino može povući ona dva Volva 7000 jer od ovoga ostalog nema nikakve koristi. Mercedes Tourismo je satran do neprepoznatljivosti. Iliade (ŠI 900-DJ) je opituran u bijelo i pripremaju ga za sezonu da vozi na međugradski linijama iako mu unutrašnjost nije u najboljem stanju. Prokišnjava puno. Dva dana što je bio vozio za Knin i mulci su mu devastirali unutrašnjost. Ovi iz Knina i Drniša bolje ne zaslužuju od Bove i niske avtomontaže što ih trenutno voze. (ŠI 545-CF) nije još popravljen ima već godinu i pol da popravljaju. Još sam dobio informaciju da Aabenraa (ŠI 453-FK) ima licencu za prijeovz djece  buljimir je ne mogu vjerovati da to ima licencu.
Dani ponosa i slave!

lions

Koji je onda onaj Praženov na kojem piše Pražen i ima karakterističnu shemu, a na zadnjem kraju reklamu za neko eko selo ili slicno? Ovih dana u 20:00 isao je za Murter.

A taj Renault opituran u bijelo, jel on imao prije natpis Travel Europe (kao Tourismo)?

sibencan

Otraga ima reklamu za "Etnoland Konjevrate".
Eurobus AV 120

TAM

Evo gospodin Rude se izjasnio koliko će ova nabavka koštati. Ova zadnja rečenica mi je najjača

Citat:Nešto manje od 800 tisuća kuna izdvojio je šibenski ATP za deset autobusa što ih je kupio od zagrebačkog ZET-a nakon što je ta tvrtka svoj vozni park počela obnavljati busevima na plinski pogon.

- Riječ je o polovnim autobusima koji su u jako dobrom stanju, dobili smo ih pod povoljnim uvjetima. Svi su Mercedesovi i upola 'mlađi' nego što su naši, kaže Ivan Rude, stečajni upravitelj ATP-a.

Ono što slijedi je novi vizualni identitet kako bi busevi bili prepoznatljivi i na prvi pogled svi jednaki.

- Svi su plavi, dakle s asocijacijom na more, a dizajner kojeg smo angažirali ponudit će rješenje konačnog izgleda, tako da ćemo dobiti i veću kvalitetu naših usluga i prepoznatljive autobuse, veli Rude.

http://www.sibenik.in/sibenik/autobusi-zet-a-na-sibenskim-ulicama/21300.html
Dani ponosa i slave!

bagatin22

I Zagreb ima more i azurno plavu boju sta niste znali  good_boy