ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

shef

Ne razumijem, kako ne vozi Dubrovnik - Rijeka? Ja vidio ex Gajinu Bovu (jedva je prepoznao s katedralom) na liniji.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

TAM

Citat: shef  u Travanj 08, 2014, 15:24:56
Ne razumijem, kako ne vozi Dubrovnik - Rijeka? Ja vidio ex Gajinu Bovu (jedva je prepoznao s katedralom) na liniji.
Zar stvarno voze  ???  Stvarno nisam znao. Ta je linija sezonska inače počinje s prometovanjem  početkom 5 mjeseca. Ovo je neka promjena. Ali ovo što je lions napisao nikako ne ide. ŠI 282-DO nije nikako mogao voziti tu liniju jer on je ujutro vozio u 6:45 Šibenik-Split pa u 10:30 Split-Zadar tako da ovo nikako ne ide. Vozači moraju imati nekakav odmor zar ne?
Zar je bova od Gaje prodana ATP-u?
Dani ponosa i slave!

lions

Citat: TAM  u Travanj 08, 2014, 15:21:52
Dubrovnik-Rijeka još ne vozi tek početkom 5 mjeseca. To je bio ŠI 282-DO, ali je vozio Split-Zadar. Autobus je kasnio, polazak je inače u 12:15. Ujutro je vozio Šibenik-Split sa polaskom u 6:45.

U najavi je bilo rečeno: Pirovac, Biograd, Zadar, Senj, Rijeka. Vozio je oslikani Regio ŠI-282-DO. Do 13:00 vozači su čekali ispred busa nekih 10-ak minuta koliko sam ja bio tamo i tek onda krenuli. Možda linija nije išla iz Dubrovnika, nego iz Splita... ne znam. Možda nisu isti vozači...

shef

Ako stignem zaletit ću se do kolodvora i poslikat. Bova osim riječkih tablica nema nikakvih tragova bivšeg vlasnika.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Na AK Dubrovnik postoji registrirana stalna linija Trst-Rijeka-Šibenik-Dubrovnik.. u povratku ima Dubrovnik-Šibenik-Rijeka, jedna stalna i jedna sezonska.

Servis

Točno tako, ima jedna stalna i jedna sezonska.

bagatin22

Vidim danas da vozaci ATP-a su poceli dobivati i sluzbenu uniformu,barem njezin gornji dio.Bijele majice s izvezenim logom i imenom ATP-a 8-8

Teutonic

Tu uniformu već imaju otprije,ali se neda svima nositi  ::|

bagatin22

Tu ne postoji DA ili NE DA ako im je to sluzbena odjeca imaju je nositi kao i u svim ostalim sluzbama  >hammer<

Teutonic

Tako je ali je i dalje ne nose (većina)

lions

Provjerio sam danas, u 13:00 iz Šibenika je išla Temsa Safari i imala je naprijed natpis Dubrovnik-drugi gradovi-Rijeka :)

TAM

Voze samo te dvije linije Dubrovnik-Rijeka i obrnuto, ali ove ostale ne Šibenik-Dubrovnik i obrnuto, Zageb-Split, Šibenik-Plitvice-Zagreb i obrnuto. Sve se nešto promijenilo, a sve su vozne redove uklonili sa svoje stranice osim gradskog.  :-\
Dani ponosa i slave!

lions

Vjerojatno pripremaju nesto posve novo.

TAM

Auuuuu više nema zajebancije s ATP-om. Sad su postali jako ozbiljni. Najvažnije je da SibenikIN opet krade slike, ali ova put su stavili sliku autobusa koji baš vozi za Skradin. Izgleda da gospoda čita naš forum.  ::|
http://www.sibenik.in/crna-kronika/klinka-iz-skradina-krivotvorila-pokaz-u-busu-znate-li-da-se-za-to-lezi-3-godine/21941.html

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Znam vidija san na ŠibenikIN na fejsu,komentira i dobija lajkove  thumbs