ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

lions

Danas je prometovala linija za Srima - Vodice u 13:30, vozio je MB Tourismo.

Edit: molim da se prebaci post na temu o linijama, moja greška... hvala

Majstor

Plavo srebrni AV 120 u Zg u kvaru okružen cunjevima prije ulaza Lucko
Samo mi sudite pošteno !

bagatin22

Danas sam nakon duuugo vremena bio u garazi APT-a i samo jedan dojam...DEPONIJA!Zaista mi nije jasno kako oni imaju ikakve dozvole za rad,a o sanitarnim i ostalim uvjetima je suvisno i govoriti.Mogu samo misliti kakav dojam ostavlja na putnike ta slika dok tankaju gorivo u garazi sa putnicima u autobusu  >hammer<

lions

Kada tankaju gorivo s putnicima u garazi?

bagatin22

Dva puta sam bio u busu kad sam se vracao iz Dubrovnika prvo su stali busom u garazu tankati a zatim produzili prema kolodvoru.Linija je nastavljala prema Trstu.Doduse to je bilo prije godinu mozda su tu naviku promijenili.

TAM

Evo jedna snimka iz njihovog odlagališta smeća. Tehnički neispravno vozilo su vratili u promet sada ima registracije ŠI-159-FM ex ŠI-464-FE ex. ŠI 650-T. Sljedeće godine očekujte nove registracije i popravak na nekoliko mjeseci.  ::|
Dani ponosa i slave!

bagatin22

Navika tankanja goriva se ocito ne mijenja  :'(

Nije mi to bas najjasnije 'tehnicki neispravno vozilo' a nove tablice i pusten u promet?.Ako je to tocno netko bi morao odgovarati i snositi posljedice.

Teutonic

Sidin u f-a I bas san vidija sad tu avtomontazu prije 10 minuti,izvana izgleda ok a za ostalo neznan.

Servis

Izgleda relativno OK, ali zanimljivo je da motor zvuči odlično. Pošto je u pitanju motor iz Setre 215HD - sad ima i takav zvuk, očito su ga uredili.  thumbs

Teutonic

Tribali bi uredit u temi vozni park da više nije rashođen...
Iako ne znamo koliko će dugo tako ostati.
Meni je super pitura,a i dobro su ga oprali jer ko zna koliko stoji u Ražinskom groblju.
Također,možda počnu vraćati ostale rashođene autobuse u boljem stanju.
Bilo bi lipo na cestama opet viditi O305 i O307

TAM

Ma nije opran nego su ga opiturali i potrošili tko zna koliko novca za ništa. Ionako će za tjedan dana opet pocrniti i izgledati prljavo kao da nikad nije uređivan. Troše novac na gluposti. Neka se više brinu za tehničku ispravnost vozila. Motor je uredu, ali mjenjač je problem katkad oče da ubaci u brzinu, a katkad neće i nije to problem od par mjesec tako je već 3 godine ovima se to neda sređivati. Najveći problem je šasija koja krpana 2 puta zbog truljenja. Pitanje je koliko će izdržati.
Dani ponosa i slave!

St!pe

Ajde neka neko proba slikat 331,ako je u prilici. 8)
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Teutonic

Slika sam ga ja u Vodicama i vozija se u njemu danas,slika sutra ujutro  ;)

TAM

Genijalci na djelu ovaj put nije komad daščurine već komad plastike stavljen umjesto prozora.  ::| Graf & Stift (ŠI 582-BN)
Dani ponosa i slave!

TAM

Netko nas ipak prati sada samo da se još ovdje registriraju i da nam objasne neke stvari.
Dani ponosa i slave!