ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Teutonic

Tako,je sad se sjećam,jučer sam vidio jedan bijeli illiade na raskrižju u vodicama kod podvožnjaka,gdje se ide za Tribunj ili Čistu Veliku,imao je neke detalje po sebi kao crteže...
Sad ne znam jel to njihov da je vozio liniju ili od koga drugog?
ŠI-453-FK je u rashodu???

Teutonic

Znači,još 6 autobusa bi trebalo doći?
Nek ono preostalo daju u staro željezo (ono na "groblju"),pa još čekamo prigradske buseve.
Tek sad vidim koliko se more novca dobit od staroga željeza  :) zna li tko možda koliko po busu?

sibencan

Ovaj "novi" Evadys će poslije dva tjedna negdje krepati pa ću ga oni slati na lokal  :)evil
Eurobus AV 120

Teutonic

Ne bi me iznenadilo da ga pošalju za Perkov`ć,ionako su tamo slali Renault Iliade od Pražena,no očito je sve buseve pražen uzeo nazad.

sibencan

Pražen je samo ostavio crveni Volvo 0036 (a di je drugi??). Nekako su ovome 0036 skršili prednje krilo prvih vrata jer ona tipka za otvaranje vrata cijelo vrijeme žmiga crveno (i kad bus vozi)
Eurobus AV 120

TAM

Nije Pražen sve autobuse uzeo natrag. Još je ostao Renault Iliade (ŠI 545-CF) kojeg oni popravljaju već dvije godine. >hammer<
Totalno su mu ga skršili moga bi to njima Pražen sve naplatiti.
Dani ponosa i slave!

sibencan

A Pražen njima to daje besplatno u najam ?!  buljimir Ja ne bih...
Eurobus AV 120

Shole

Niko mu ne brani da ih povuče kad zaključi da mu se ne isplati

St!pe

3 nova autobusa su lijepa vijest,kako god se okrene.

A ovo vaše očajavanje sa Praženom i njegovim autobusima postaje zagušljivo,
U svakom momentu,kad bilo kojoj strani ugovor ne bude pasao,povuče se i doviđenja.
Pražen za svoje autobuse očito nema posla i dao ih je ATP-u u najam da rade kilometre i isplaćuju se. Ne vrijedi mi ulickan bus u garaži.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

TAM

o-0
Aj molim te objasni mi gdje ti vidiš profit kada se autobus nije maka iz garaže dvije godine. Ovi su ga genijalci skršili, a i zadnji Iliade (ŠI 900-DJ) je više bio u garaži nego na cesti. I gdje je tu profit i nabijanje kilometara?
Dani ponosa i slave!

St!pe

Oni su ga skršili oni će ga napravit,a on pare dobiva vozio bus ne vozio.

Teutonic

"Napravit"
Ne mogu ga oni napravit,oni od toga "popravljanja" ako se to tako može zvati skrše bus da bude gori nego kakav je došao.

sibencan

a VP:
ZG-3624FG - Irisbus Arway - sivi
ZG-3625FG - Irisbus Iliade - bijela
ZG-4591FG - Irisbus Iliade - blau
Eurobus AV 120

St!pe

Šta je na kraju došlo?

Iliade bijeli,sivi s ljubičastim branikom i plavi.

I Evadys ili Arway ?

???

zlepur1

Citat: sibencan  u Lipanj 29, 2014, 21:12:15
a VP:
ZG-3624FG - Irisbus Arway - sivi
ZG-3625FG - Irisbus Iliade - bijela
ZG-4591FG - Irisbus Iliade - blau
Koliko sam te ja razumija u prijašnjem postu si napisa dva siva i jedan bijeli, znači bez plavog.A sad vidim da je samo jedan sivi ili?
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.