ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

sibencan

Evo,
Sivi s ljubičastim branikom je Evadys HD, hvala Stipe!
Onda još dva Iliadea, jedan plav a drugi bijel.
Eurobus AV 120

TAM

E moj sibencan zafrka si sada sve. ZG 3624-FG je Ares, došla su dva siva Irisbus Evadys HD za koje još ne znam  registracije, a u garaži je još nešto bijelo s natpisom Autotransport Šibenik.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Danas u 10:00 na kolodvoru plavi Illiade i Evadys na kolodvoru za Krku,voze djecu iz Gunje  :)
Evadys ima jako lijepi displej,no nažalost je na Francuskom a sumnjam da će ATP ih podesiti  >hammer<

zlepur1

Znači ima ih sveukupno 6 jel tako? I još ih ima doći 3 i to je to.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Garaža im je puna prinova. Stigla 3 Neoplana  buljimir
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Pa šta je ovo onda 6 međugradskih buseva još 3 moraju doći ja se nadam da će stići prigradski jer ovo je katastrofalno  >:(
Koji su modeli i godišta neoplani?

tramvajac 92

Ares u pravilu nije zamišljen da vozi Zagreb, nego recimo Knin..
Evadys je za dulje linije, a za najdulje je Iliade.
A kakav neoplan? Visoki?

Da rezimiramo, došla su 3x Iliade, 2xEyadis, Ares, 3 Neoplana=9 buseva. Jel tak?

Teutonic

i to samo jedan prigradski bus  >:(
Šta se mene tiče ATP nije ni morao raditi međugradske linije ima prijevoznika,i to jako dobrih,za to.
Tako bi lokalni prijevoz imao bolje buseve (3 regia,3 temse,...)

TAM

Pa koliko sam dobro vidio došli su Translineri kakve ima CB možda je bio Cityliner stariji nisam siguran.
Dani ponosa i slave!

Dreamwalker

Ne bi me čudilo da su došli CB-ovi Translineri s 3 milje na leđima kojih se Zelenika pokušava riješiti. :/
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Teutonic

o-0 ali zašto administratori nisu vratili ovu temu u ČZT grupu?

Servis

Zato jer još (bar koliko ja znam), vlada nije potvrdila ugovor. Bez obzira što Rude iznosi po medijima to nije beznačajan korak jer novi vlasnik mora i vratiti dug ATP-a po određenim uvjetima.

sibencan

Eurobus AV 120

TAM

E sada si stvarno zbunia svakoga ovdje. Prvo si napisao da je 3624-FG Irisbus Arway kojega uopće nema, pa sada kažeš da je Evadys.
Ja ću ipak vjerovati kolegi actors:
Citat: actros  u Lipanj 26, 2014, 14:19:51
jutros sam u Splitu vidija Aresa ZG-3624-FG, a maloprije u garaži ovaj Iliade ZG-3625-FG
Dani ponosa i slave!

sibencan

Ovo sam našao na fejsu

Čak piše Evadys

autor slike: MK photography
Eurobus AV 120