ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

lussin

Ne znam gdje si ti vidio Translinera,ja vidim samo Volva 9900. Možda je do mene,ali ja vidim samo Volvo

Servis

Transliner je, vidi se na 0:23.

I manje spamanja teme nepotrebnih komentarima, neki od vas nisu ni punoljetni a već su eksperti za organiziranje linijskog prometa.

Još uvijek nemaju dovoljan broj vozila i snalaze se kako mogu i to je sva mudrost.

ivan128s

Da...al ako bi drzali taj bus u murteru onda nebi ujutro oko 4ipo isla iz murtera u sibenik...a i gdje bi gorivo tocili ak bi bus isao samo murter zg i natrag pa kod tog u dvoriste...a da o pranju ne govorim
Ovako se salje autobus manje jer taj sta ide u zg pokrije lokalnu liniju do murtera
Ima jedan neoplan troosovinac..ja sam ga vidio u par navrata

zlepur1

Ajde da završimo tu priču oko Murtera.I prije je ta linija bila vezana za polazak iz Šibenika samo šta je polazak bija u 04.45 i iša je isto priko Srime i Tribunja.Polazak  iz Murtera je bija u 05.45.Dalje iz Zagreba se isto išlo  za Murter, a posle istim busom za Šibenik.Sve zavisi od dobivene koncesije za prijevoz odnosno polazne i dolazne stanice(tako rade i Požega i mnogi drugi).
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvajac 92

Ako je koncesija Murter - Zagreb i Zagreb - Murter te kao druga Šibenik - Murter i Murter - Šibenik prijevoznik odlučuje hoće li prazan za Murter pa na liniju ili ide kao linija i nada se da će neko kupit kartu.

Nego vi biste vukli putnika starom cestom do Šibenika, da tamo presjeda u bus koji će ga onda vozit na Murter? Plus što će se navozit preko pola županije da dođe Murtera. To je loš potez, jako. Da ode u Šibeniku na autocestu još i nekako ima smisla.

Servis

Citat:Prema neslužbenim informacijama, istražuje se zašto su odgovorne osobe u šibenskoj Poreznoj odgodile početak ovršnog postupka u slučaju poduzeća ATP u ljeto 2012. godine.

Ovrha koja je trebala biti realizirana u slučaju ATP-a počekom ljeta 2012. godine, odgođena je za dok ne završi školska godina, tvrdi isti izvor.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sefovi-porezne-uprave-u-sibeniku-pod-istragom-uskoka/758809.aspx

zlepur1

Plavi transliner troosovinac stoji parkiran u garaži.Shema bojanja Tamnoplava sa crtom u bojama hrvatske zastave.Natpis ČZT na vratima.

Pasta93

Sad upravo prosao pokraj jos jedne prinove. Irisbus domino bijeli. Ima malu naljepnicu autotransporta. Nazalost nisam uspio slikati
"The best fighter is never angry."
― Lao Tzu

ivan128s

To je samo jedan...dosla su dva...potpuno ista

Servis

Domino je zbilja krasan bus, zanimljiv detalj da je njegov karoserist zapravo bio Orlandi.

Pasta93

"The best fighter is never angry."
― Lao Tzu

STEFI- GRAF

zlepur1

Bova od Gaje u totalnom raspadu.

lussin

Pa šta Gaja ne naplati štetu na Bovi?

peron24

Citat: peron24  u Kolovoz 07, 2013, 19:12:55
Nadam se da vlasnik Bove Future zna šta je napravio i iskreno mu držim fige da se njegov bus za par mjeseci čitav i ispravan vrati u Križpolje.

Eto,da osobno poznajem vlasnika mogao sam ga upozoriti da se neupušta u tako nesiguran i opasan posao. Kad mu se autobus vrati nazad bit ce ajme kuku lele a štetu nece imati od koga naplatiti jer je riječ u fantomskoj firmi koja vise nepostoji a nezna se ni buduci vlasnik. Znamo da je veliki gubitak kad privatniku bus stoji i nevozi,a šta je tek ovo kad mu se za par mjeseci vozilo vrati upropašteno a pitanje je da li ce dobiti i kune od najma. U listopadu sam se vozio u Bovi od Trogira do Sibenika i bus je tada bio solidan,mada se osjetilo da ima bar desetak godina i lijepu kilometražu. Prije 15-tak dana bio sam u Karlobagu i nisam mogao vjerovati kad sam tamo vidio Eurobus SI 234 EL. Vozio je na liniji Rijeka-Dubrovnik!!! buljimir Zadnjih godina vozio je kratke lokalne i radničke linije i nije bio u dobrom stanju. Naravno da mi nije bilo na kraj pameti sjesti u takav bus nego se kasnije vratio u vrhunskoj Autotransovoj Setri br. 1323