Slike iz Zagreba 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 11:56:59

tramvajac 92

138

Jedan iz daljine (svaka čast onome ko uspije odrediti tip

Linija 121

I 172

dominik,

tramvajac 92

Ne..
Idemo dalje sa slikama
605

769

5xx

221

Citat: tramvajac 92  u Studeni 13, 2011, 21:09:22
Jedan iz daljine (svaka čast onome ko uspije odrediti tip

MAN Lion, Petrovaradinska??

tramvajac 92

221

Onda je onaj drugi (bar mislim) ali nek netko drugi pogađa.   :(

sokre

tramvajac 92

138 je NG 312, a to smo rekli da nije.
Ovaj se sakrio..

Tomek

877 danas na Glavnom Kolodvoru

tramvajac 92

Nema baš novih slika sa Ljubljanice..
136

sokre

Vozio sam njime (136) danas oko 13 sati..  8)

Tomek

Kad vozač profesionalac u gradu ima upaljeno stražnje svjetlo za maglu, onda nije ni čudo da hrpa drugih amatera ih isto pali makar više smetaju nego pomažu -- danas u Zagrebu

Tomek

Osim ovog Regia i Lion's Coacha koje sam slikao viđen još jedan Regio danas u Vukovaru
Regio

Coach kojem ova naljepnica udruge stoji kao šaka u oko

sokre

Slučajno je uletila kombinacija da sam u Vukovar došao jednim od tih Regia - prvi put sam se u njemu vozio i imam samo dvije riječi za njega - do jaja.  8) Vrlo ugodan i komforan bus.

Potpuno offtopic, ali moram - bus je išao u Vukovar autoputem do Osijeka i od Osijeka preko Trpinje do Vukovara lokalnim cestama.

Uvijek se išlo do Županje i preko Vinkovaca, ali ovo preko Osijeka mi se čini nepotrebno i 30 kilometara duže. Mogu razumjeti i put preko Đakova i Vinkovaca. Iako je vozač na negodovanje putnika tvrdio da je njegovom rutom bolja cesta i lakši pristup (što se ja uopće ne slažem - isto je), smatram da postoji direktiva javnim poduzećima da kada idu u Slavoniju da prođu Slavonikom jer je promet po njoj zanemariv. Ovako bar nešto vozi.

Umjetno stvaraju promet ...

Tomek

I dok je u jednom djelu grada danas bila guuusta magla(istočnom i južnom), mi na zapadu i sjeveru smo se kupali u suncu...
Tako da su sve ove fotke od danas
Novo Bandićevo naselje i školski 623

Mirogoj

Kasnije popodne se magla počela spuštati na cijeli grad pa evo nam novo obojanog NL-a gbr 110 stisnutog maglom koja je od Save se micala prema Sljemenu

I straga je obojan kako treba sa crnim djelovima

Ah, taj Zagreb..