Linije - razno 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:14:34

tramvajac 92

Citat:Autobusi na liniji 103 Britanski trg - Kraljevec voze skraćeno do raskrižja ulica Zelengaj i Kraljevec, zbog oštećenja kolnika na dijelu trase.
Onda bi pola linija trebalo voziti skraćeno, ali samo 103 krati..

Ivan

Citat: tramvajac 92  u Rujan 20, 2011, 08:35:18
Citat:Autobusi na liniji 103 Britanski trg - Kraljevec voze skraćeno do raskrižja ulica Zelengaj i Kraljevec, zbog oštećenja kolnika na dijelu trase.
Onda bi pola linija trebalo voziti skraćeno, ali samo 103 krati..
Hm, da, ovo je jako čudno...

tramvajac 92

Citat:Izmjene na linijama za Špansko (115 i 136)

Autobusi na linijama 115 Ljubljanica – Špansko i 136 Črnomerec – Špansko prometovat će od srijede, 21.9. od 8 sati do subote, 24.9. do 5 sati zbog radova na uređenju kolnika Ulice A. Šoljana (na dijelu od V. Korajca do okretišta) djelomično izmijenjenom trasom:

● s terminala Ljubljanica i Črnomerec autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja A. Šoljana/V. Korajca, nastaviti Ulicom V. Korajca te u zoni raskrižja V. Korajca/Stenjevečka nastaviti ravno i iza bloka zgrada do Ulice A. Šoljana (gdje će s južne strane biti uspostavljeno privremeno početno-krajnje stajalište).

Za vrijeme radova autobusi će u smjeru Ljubljanice i Črnomerca, s početno-krajnjeg stajališta uz blok zgrada skrenuti lijevo, na prvom raskrižju desno u Ulicu V. Korajca, nastaviti Šoljanovom i dalje redovnom trasom.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta moguće su promjene u dinamici izvođenja radova!
Malo izmjena u Španskom..

marin

tramvajac 92

Kad si tako veseo, onda nas izvještavaj šta se događa..
5 iz zalaganja Ti neće škoditi  ;D

marin

Hahaha evo onda u petak ili prije ali mislim da u petak cu sve slikat i stavit na slike iz zagreba  ;D

marin

Btw ta cesta se već od davna vremena trebala sredit pa dobro da je i sad sređuju ;)

tramvajac 92

To je onaj dio uz okretište jelda?
Mogli bi i okretište prevući novim asfaltom...

marin

Ja se nadam da će to napraviti jer je i ono loše skupa sa cestom do novog dijela tamo kod novih zgrada!

marin

Evo opet izmjene na liniji 136  :D :D :
Autobusi na liniji 136 Črnomerec – Špansko prometovat će od ponedjeljka, 26.9. od 8 sati do petka, 30.9. do 5 sati zbog radova na uređenju kolnika Ulice N Gučetića (na dijelu od D. Cesarića do A. Šoljana) djelomično izmijenjenom trasom:

● s terminala Črnomerec autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja I. B. Mažuranić/J. Šižgorića, nastaviti ulicama J. Šižgorića i A. Šoljana te dalje redovnom trasom i istom trasom u povratku.

Za vrijeme radova bit će uspostavljeno stajalište u zoni raskrižja J. Šižgorića/M. Divkovića (u smjeru Španskog) te u zoni raskrižja J. Šižgorića/I. B. Mažuranić (u smjeru Črnomerca).

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta moguće su promjene u dinamici izvođenja radova!
BTW danas odma idem slikat da nebi bilo ko na prošlim radovima da su prije završili  ;D

tramvajac 92

150 Garaža Tuškanac - Gornji Grad

Pred neko vrijeme sam bio na Gornjem Gradu i jedino mjesto gdje sam našao vozni red je na Katarininom trgu.
Linija kreće (ako se dobro sjećam) u 6:00 i vozi svakih 10 minuta do 8:00. Nakon toga su polasci svakih 20 minuta do 16 sati kad opet vozi svakih 10 minuta. Zadnji polazak je u 20:00.

tramvajac 92

Ima li možda netko informaciju kuda linija 236 Čavićeva-Kampus ide u garažu?

marin

Do kad će linije 311 i 322 ići do Cerovskog Vrha? Danas sam bio na Kravarskom na vikendici i na Ključič Brdu, tamo vozi 302 i 303 jelda, ne znam kako se ta glavna cesta zove i nisam se vozio busom, ali je vrlo zanimljivo i bilo bi lijepo da se za Kravarsko napravi linija!

Neprilagodjen

za Kravarsko vozi Autoturist od 3. mjeseca 2006. ZET je prije vozio,linija 301
a do Kljucic Brda vozi linija 302

MAN19464

Citat: marin  u Listopad 02, 2011, 20:34:12
Do kad će linije 311 i 322 ići do Cerovskog Vrha? Danas sam bio na Kravarskom na vikendici i na Ključič Brdu, tamo vozi 302 i 303 jelda, ne znam kako se ta glavna cesta zove i nisam se vozio busom, ali je vrlo zanimljivo i bilo bi lijepo da se za Kravarsko napravi linija!
linija 311 i 322 vozit će do cerovskog skroz dok autoturist nepreuzme cijelu liniju, a to bi moglo biti za novu godinu, uglavnom općina pokupsko neželi platiti do lijevih štefanki pa je zet morao skratiti liniju jel su puno novaca dužni zet-u. znači sad vozi do cerovskog vrha koji granići sa općinom pokupsko. dakle napokon je došlo vrijeme da bez novaca nema ni linije.