ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

Tomek

Tomek

Evo i slike Ši-704-EB

Inače, treba 'pohvaliti' dobro odgojenod vozača koji je boce koje je našao u busu iskrcao na parkiralište autobusnog, ali ne u kantu za smeće, nego ih je kroz vrata bacao... Bečka škola :-\

Tomek

Regio u Dubrovniku

Temsa Safari STD u Dubrovniku

museum

Želim samo nešto napomenuti. Kako sam ja ovdje novi,na forumu,ne bih želio previše se miješati u stvari koje možda Vi znate bolje,ali molim Vas da prije nego nešto napišete dobro provjerite,jer nije sve u izgledu autobusa (npr. Lion´s regio). Autobus koji svojim izgledom,konstrukcijom,jačinom motora,rasponom opremei još mnogočem,direktno konkurira najekskluzivnijim turističkim autobusima. primjerice Volvo AV120 - autobus s toliko mana,da kad bi znali koje su to , ne bi nijednu sliku više stavili. Eto,nadam se da nisam nekoga povrijedio,ali dugo sam vozio autobuse,između ostalih i volva,tako da znam puno. ;)

tomekk

Citat: museum  u Veljača 22, 2009, 21:08:25
primjerice Volvo AV120 - autobus s toliko mana,da kad bi znali koje su to , ne bi nijednu sliku više stavili.

Šta fali eurobusu av 120 ???
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

King of the world

I ja sam poprilično novi na forumu,iako već duuuuugo ga čitam,al nikako sa logirati zbog stalnog izbivanja od kompjutora,a također zbog posla. Ali sa sigurnošću mogu potvrditi ovo što museum piše,jer karoserija i uzak hodnik,te neudobni sicevi su za radnike,a ne neke duge linije. Čast izgledu i motoru,ali ostalo............... :P

stipe15

Neudobni sicevi....???  ;D ;D ;D Vi ste se očito navozali u AV120...ovakvi komentari su žalosni

King of the world

Pa i jesam... Vozio ga i dužio dugih 8 godina. Prošao od ljuljanja do spavanja po sicevima i reklamacija od strane putnika. ;)
A ono što je stvarno žalosno je da pravo komentara imaju i oni koji ni ne znaju što je autobus,nego eto tek ubijaju dosadu.

Tomek

Zadnjih mjeseci sam razgovarao sa više vozača AV120-tke, neki iz Presečkog, neki iz AP VŽ-a, Istraprometa pa i AT Šibenika.. Da, taj autobus ima mane, ali 90% vozača s kojima sam pričao su mi rekli da je bus osim tih nedostataka sjajan. Dečki iz AP Vž-a su mi čak rekli da njihov vozni park ne ovisi o tim vozilima da bi već odavno propali jer uz minimalna održavanja ti autobusi idu i idu. Što se tiče udobnosti za putnike koja se spominje to je ovisilo o sjedalima jer u sve nisu ugrađivana ista tako da se ne može napisati da bus ima radnička sjedala..

stipe15

Kad smo kod žalosti ja ne ubijam dosadu što se vidi iz moja 599 posta...

dialogos

AV 120 je odlicno vozilo uz svoje neke mane kao i svako drugo vozilo. Niska potrosnja goriva, sjajan izgled, niski troskovi eksplotacije su dovoljan argument za to. Pojedina vozila imaju blizu 2 mil. km. Kad bi se u Hrvatskoj uspilo napraviti ponovno slicno vozilo to bi bio odlican uspjeh.

P.S. Neudobna sjedala u prvim serijama ne mogu biti nekome razlog da rece kako vozilo cjelokupno ne valja. Fainsa sjedala se ugradjuju po zelji kupca i u druga vozila. Koliko para toliko i muzike.

King of the world

A pametnih ljudi,majko mila. Blago se Vama kad pričate i sa sigurnošću konstatirate ono što čujete. Motor mu je jedina prednost,kao i mjenjač,a ostalo ajme.

dialogos

Pametni ili glupi.... svatko ima pravo na svoje misljenje i mislim da ovdje nije prostor za vrijedjanja. Autobus je ugledao svijetlo dana 1994 godine, a projeket je zapocet krajem 1992. godine pa sad ga usporedite s autobusima iz toga razdoblja. Sta se tice udobnosti taj bus nije nista gori od Bove future, Man Coacha 1 generacije koji je izasao daleko iza AV120, o Temsama, Sanosima necu ni govoriti. 

Za informaciju AV 120 poznajem jako dobro od njegovog nastanka, tako da sam upoznat sa njegovimmanama koje ponavljam ima svaka stvar, i isto tako da nista nije savrseno. Uvjeravam da taj autobus nema nista vise kvarova ili ne daj boze nekih sigurnosnih nedostataka od drugih buseva.

Tomek

Ispravka Dialogos, prvi Eurobus je registriran već u 2. mjesecu 1993. i to u Croatia busu.