ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

St!pe

Jučer san se vozia u čak 2 AV120.Iša san do Žaborića.

U 15.30 san na kolodvoru na moje oduševljenje uvatija ŠI-593-EA na liniji Šibenik-Split.Taj bus je toliko fantastičan da ja to nemogu riječima opisat.Izvanka bezprijekoran , još su tu i srebrne ratkape pa bus izgleda kao izaša iz tvornice.Unutrašnjost je fantastična.Ništa,ali ama baš ništa nije razbijeno,poderano ili išarano.Sicevi su Fainsa(tanki) ali dovoljno udobni.I da...bus jako fino miriše.Instrument tabla je u dobrom stanju,klima fantastična....Prilokom ulaska u zavoje ništa neškripa,nikakva plastika ili amortizeri ili nešto slično.
Sada malo o motoru i mjenjaču.Bus ide ko raketa , a mjenjač je standardno odličan.
Evo 2 slike :

U povratku san uvatia VŽ-482-GT na liniji Dubrovnik-Šibenik.Bus je ajme meni izvana ali iznutra je  ok.Iako estetski nemože parirati ŠI-593-EA udobniji je jer ima ona fina debela sjedala Fainsa America koja imaju novi tapecirung ali izgledaju istrošeno jer imaju puno plastike koja je dosta izgrebana i izlizana.
I da nadodam da oba autobusa imaju pojaseve. ;)
To su bile moje impresije.

Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

tomo

troosovinac

u nedjelju linija ŠIBENIK-ZAGREB polazak u 16h vozila SETRA troosovinka i OPALIN oba puna.
bela lađa

tomo

Citat: doBUS  u Kolovoz 12, 2009, 01:58:18

ovaj drugi vozač, mlađi, u ŠI-234-AP je toliko bahat i bezobrazan.... autobus relativno pristojan i uredan

Tomek

mate

Bari

Večeras u Rijeci. Temsa ŠI - 210 - DD (Linija "Rijeka - Dubrovnik")

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Jučer u Rijeci. ŠI - 283 - DO

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Prije par dana u Rijeci

ŠI - 593 - EA

ŠI - 282 - DO
KREPAT MA NE MOLAT !

JA!!!

Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

Tomek

U 16.00 za Šibenik krenuli Regio i 319GTHD -- treba reći da autobusi jako loše izgledaju, održavanje je loše

Bari

Prije nekoliko dana u Rijeci

KREPAT MA NE MOLAT !

JA!!!

Regio ˝viri˝ na kolodvoru u Šibeniku
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

5AR