ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

peron24

Izgorena Aabenra je ŠI 662 CS. Samozapaljenje se dogodilo 12.7.2011. Ubrzo nakon toga policija je iz prometa povukla nekoliko autobusa. Neki su se vratili nakon nekog vremena u promet a neki nisu. Od tada više nevoze MB O305 ŠI 905 AB, TAMovi ŠI 821 CV i ŠI 823 CV. Krajem srpnja 2011 MB O307 ŠI 622 CH je imao prometnu kod Pokrovnika. Izgleda da je stradala šasija i nemože se više obnoviti. Proizveden je 1983.
MB O305 ŠI 282 AC vozio do listopada 2011. U narednim mjesecima bilo je više masovnih povlačenja iz prometa. Do travnja 2012 vozili su oba MANa Su 240 i TAM 190 A 110 P (ŠI 116 M).
U lipnju je također bilo jedno veće povlačenje iz prometa. Tada su povučeni: plava Bova,visoka Avtomontaža ŠI 650 T i prigradski TAM ŠI 368 DZ. Nakon pola godine vraćen je ŠI 368 DZ,a nešto kasnije i visoka Avtomontaža. Duže vrijeme nevozi i Aabenra ŠI 661 CS. Nakon zapaljenja Aabenre ŠI 662 CS u promet je vraćena Aabenra ŠI 201 ET nakon što je više od pola godine provela parkirana na Ražinama.

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

TAM

Unutrašnjost Eurobusa AV120 (ŠI 593-EA) slike preuzete sa facebook stranice Eurobus AV20!

Izvana
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Definitivno najbolje očuvani Eurobus u ATP-u.

TAM

Dana sam bia kod garaže i slikao sam malo rashodovane autobuse među njima je bio MB 0305 sa shemom jadranske banke i  sada Aabenraa ŠI 684-CS ima shemu jadranske banke. Jednan od pristiglih manova od zet-a vozi vodice-čista velika-prović-vukšić nisam ga uspio slikati i još jedan registrirani parkiran je iza garaže i njega nisam uspio slikati. Evo slika:
MB 0305

Ostali rashodovani autobusi

Rashodovani Eurobus AV120
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Znači ima nade da se 307-ica ŠI598DP vrati u promet. Da si bar uhvatio plavu Bovu.

TAM

Citat: Avtomontaža  u Ožujak 02, 2013, 12:46:39
Znači ima nade da se 307-ica ŠI598DP vrati u promet. Da si bar uhvatio plavu Bovu.
Nju sam obavezno htio uhvatiti ali mi nestalo baterije >:(. I kako misliš da ima nade da se 307-ica ŠI598DP vrati u promet? I dalje mi nije jasno zašto je MB0305 sa shemom jadranske banke otišlo u rashod bilo je u dobrom stanju.
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

ŠI598DP nije među ovom hrpom rashodovanih pa sam zato mislio da je možda vraćaju u promet. Stvarno je krajnje vrijeme da se počne voditi računa o održavanju jer vidim da među rashodovanim busevima su dva Steyra i dvi abenre(jedna je izgorila, a šta je s drugom bilo neznam) i ove slike je zaista tužno gledati :'( Od mečki je živa samo ŠI531AM koja je odlično očuvana i nadam se da nju neće poslati u rashod.

mate

TAM

Evo dvije slike Eurobusa AV120 (ŠI 234-AP) kada je vozio za njemačku. Našao na nekoj njemačkoj stranici autobusa. Slikano je u Stuttgartu.

U zadnje vrijeme ovaj se autobus neviđa na cestama kao i (ŠI 711-AL) koji su kao da su propali u zemlju. Nema ih kod garaže nisu otišli u rashod. Tko zna što su učinili sa njima?  ??? ??? ???
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

TAM

Citat: Avtomontaža  u Ožujak 06, 2013, 09:43:41
Možda ih obnavljaju ???
Tko će znati. To bi bilo odlično. ALi mene zanima prema popisu voznog parka, a i par puta je napisano da atp ima 7 AV120. Ja znam samo za njih 6. Koji je to 7???
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Sedmi je ŠI554ER(ex. ŠI464AN). Njega isto već dosta dugo nisam vidio u prometu.

TAM

Danas na kolodvoru. Bilo je svega i svaćega.
Najbolja vijest od svih je ta da je eurobus AV120 (ŠI 711-AL) obnovljen izvana i iznutra i vozio je na relaciji Zadar-Split i autobus je bio dobro popunjen. :)

ostali autobusi:
MAN Lion`s Classic (ŠI 133-DP)

MB O305 (ŠI 531-AM)

Temsa Opalin (ŠI 520-DB)

Volvo Steyer (ŠI 146-CP)

Zadnja vrata se ne mogu otvoriti i to duže vremena tako. Ili ne mogu popraviti ili im se neda  ???

Dani ponosa i slave!

peron24

Sorry,znam da je slika loša ali nemamo baš slika šibenskih 302-ica, a i ja ih se sjećam samo kroz maglu.
Ovo je kadar iz dokumentarnog filma o pjevačkom društvu "Kolo" iz Šibenika. Slika je sa neke turneje po Francuskoj 1976. vidi se da su već tada imale isti logotip kao i danas.