ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

Shole

Mislim da su to napravili samo u Autotransu i Šibenčani

Teutonic

o-0
Ima i AP Varaždin takve s naljepnicama da izgledaju viši.

maxkuki

zlepur1

Išli su autoputem zbog bure.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

bagatin22

Aha   ;D i meni cudno vidim pise Rijeka-Dubrovnik a na Macoli

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

sibencan

Eurobus AV 120

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

TAM

Eurobus AV120 (ŠI 234-EL) za Dubrovnik
Temsa Opalin (ŠI 520-DB)već mjesec dana vozi Split-Zadar  ::|
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Haha, al fakat je  ;D 23.04.2014. je bila u Zagrebu, ovaj Eurobus pristojno djeluje (može to i bolje, al i gore)

actros

jutros sam u Splitu vidija Aresa ZG-3624-FG, a maloprije u garaži ovaj Iliade ZG-3625-FG

Servis

Na koga je to registrirano kad je u pitanju ZG?

tomekk

Vjerojatno Autobus d.o.o Iveco zastupnik za Hr.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

TAM

Danas nije vozila linija za Split u 10:30 već je autobus koji je došao iz Zadra vozio za Dubrovnik u 11 sati i naravno nastala je ogromna gužva neki su ostali bez prijevoza. Autobus koji je trebao voziti u 11 sati se pokvario pa su ovoga stavili da produži do Dubrovnika.
I što se dogodi ima puno ljudi koji žele izaći u Grebašticu i Primošten i onda vozač grinta kako moraju stavi na sve tri stanice u Grebaštici.  ::|
MAN Lion's Regio (ŠI 283-DO)
Dani ponosa i slave!

TAM

Još jedan Iliade  buljimir (ZG 4591-FG) Odakle njima novci za se ove autobuse? Nisu valjda ono jada i bijede od garaže i autobusa stavili pod hipoteku?  ???

Evo jedna tužna slika autobusa koji propada, kojeg i dalje vozi s****** i uništava ga. Zar je ovaj autobus to zaslužio!  :'( >:(

Dani ponosa i slave!