ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Paško

Nedavno obnovljeni ŠI-554-ER (ex ŠI-464-AN)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

5AR

Paško

Eurobus ŠI-323-CG čekao prolazak procesije.

Paško

Ovaj loše izgleda bez ratkape:

Eurobus ex ŠI-704-EB

tomekk

Jučer u Karlovcu:

Setra već 100 godina vozi sa različitim retrovizorima:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomekk

Jučer na povratku s hodočašća u Ludbregu:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Berlingo

Stara dobra magistrala. Ulaz u Novi Vinodolski.

Shole

Šteta što je ovako lijep kadar potrošen na lošu završnu obradu  (ne tvojom krivicom).  Definitivno je trebalo pričekati drugačiji kut sunca

Berlingo

Ma moja je krivica. A cija bi bila? J..i ga, nisam ja fotograf. Ipak mi je drazi Iveco i to ne po suhom. Obozavam mokru cestu, o snijegu bolje da ne pisem. Bolje mi to ide. Ja zapravo nikad nisam slikao dok nisam otkrio ovaj forum. A onda je bilo svasta. No jednom sam jednom moderatoru poslao nocnu sliku Rijeke. A odgovor je bio. Nismo te mi naucili kako se slika, ali smo te prisilili da naucis. Zahvaljujem!
Ako se opet nadjem na ovoj lokaciji pokusat cu sta si napisao.

peron24

Ma nije tako loša slika,još da je Berlingo stigao zumirati bila bi odlična.Vidi se cijeli bus i da je bio u staroj srebrnoj shemi ne bi imao odsjaj ;)

Shole

Naprotiv,  trebalo je uhvatit još širi kut pa da slika dobije skladniju kompoziciju. Pretpostavljam da nije bilo moguće, al recimo da je otišao 10 metara lijevo tako da uhvati dio ceste odakle je autobus došao. Mislim da smo davno prerasli slikanje busa u full krupnom planu, pogotovo ako već imamo 10 slika od istog. 

Marek

Paško