ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

stipe15

stipe15

Morao bi se 'ispričati' ;D Manu Lion's Regiu što sam ga omalovažavao.Naime iako u njegovu nazivu stoji Regio što bi značilo da je za kraća putovanja , malo sam čitao i naišao na zanimljiv podatak da se može koristiti i za dulja putovanja ako se pri kupnji malo uloži u bolju opremu.Pod boljom opremom su među ostalim i : jači motor oko 410 KS (to je zavidno i za jedan turistički bus),ergonomska turistička sjedišta,jednokrilna stražnja vrata(neki imaju dvokrilna), i još hrpa elektronike.

Pošto mi neznamo ili barem ja neznam kakvu opremu imaju ATP-ovi Manovi neznamo ni kakav je komfor npr. na putu do Zagreba i nazad.

dialogos

MAN Lion's Regio od ATP Šibenik ima udobna turisticka sjedala s normalnim razmakom izmedju sjedala kao u turistickim busevima i sasvim je pristojan za liniju do Zagreba. Za usporedbu manji razmak medju sjedalima ima njihova Setra 319GTHD. Ne znam koji motor ima.

manoplan

Citat: dialogos  u Svibanj 08, 2008, 15:12:14
MAN Lion's Regio od ATP Šibenik ima udobna turisticka sjedala s normalnim razmakom izmedju sjedala kao u turistickim busevima i sasvim je pristojan za liniju do Zagreba. Za usporedbu manji razmak medju sjedalima ima njihova Setra 319GTHD. Ne znam koji motor ima.

U tom slučaju bi se i ja morao ispričat Lion's Regiu jer sam ga i ja kritizirao par postova poviše kao neprikladnog za liniju za Zagreb 
:-[ :D

tovar

U ponedjeljak sam se našao na šibenskom kolodvoru (s aparatom!!!!!) i odmah ulovio 9900 na liniji za Split.
A zanimljivo je to da je negdje na putu imao manji dodir s nepoznatim objektom.

Fali mu zadnje desno gabaritno svitlo. Vozač je par minuta stajao kraj busa i objašnjavao šta se desilo nekom na mobitel.
P.S. Možete i primjetiti da je branik počeo minjati boju.

dialogos

Inace, u samom ATP-u se dosta promjenilo na razini rukovodstva i odgovornih. Glavna u firmi je mlada magistrica iz Varaždina i popravila je situaciju u 1 godini sta nikome dosad nije uspjelo. Svaki vozac je odgovoran za svoje vozilo od cistoce do tehnicke ispravnosti i izgleda. Inace sljede kazne na placi. Savrseno funkcionira.

Servis

Pa koliko sam primjetio,  to je više-manje ustaljena praksa svugdje.

Normalno da se promjene vide jer šoferima briga o onome što voze definitivno nije predstavljala neku brigu u životu, sad kad će ih se opaliti po džepu itekako će paziti.

Znaš još nekih detalja što se zbiva u firmi?

Usput, takve stvari piši u "razno", a ne u "slike".

stipe15

U kojem smislu misliš popravila stanje?Više putnika......?U vezi autobusa nisam baš siguran....... doveli su par novih a av120 su očajni.

erobuss

Setra iz Međugorja krenula kući

stipe15

Setra u Međugorju?Jeli to nešto izletnički?Ili je to linija? ???

erobuss

Citat: stipe15  u Svibanj 11, 2008, 16:14:28
Setra u Međugorju?Jeli to nešto izletnički?Ili je to linija? ???

Izlet ;)

maky

Temsa Opalin bez stražnjeg stakla:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Ova niska Temsa Safari zadnjih dana uz S319GTHD redovna za ZG

netko

Jedna ovako s mirisom asfalta. ;D :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

stipe15

Dobila novo stražnje staklo ;D