ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

tomekk

Kakve veze ima to šta ja troosovinac?? Starliner kao i Volvo ima 50 sjedala  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Paško

Da, trebao sam bolje promislit prije nego sam to napisao. Na Starlineru je ipak pisalo VIP (što ne znači da je VIP, ali ti ipak govori nešto).

Nego, hoće li Vincek iznajmljivati još autobusa ili je ovo sve?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tomekk

Mislim da je za sezonu ovo sve iako sam nešto načuo da bi mogao i Iliade u Šibenik, no vidjet ćemo...
Vjerojatno bude toga više kad opet počne škola, iako mislim da će starliner onda biti povučen odozdo...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Paško

Da im nema njih, odavno bi propali

315 hdh

Sa njema budeju propali kolko troše  ;)  ;)

tamlover

Citat: Avtomontažafan  u Srpanj 26, 2012, 17:08:45
Da im nema njih, odavno bi propali

To se može reć za skoro svaki bus koji im je trenutno na cesti. Jučer sam opet vidio TAM-a 260 na gradskoj liniji Tržnica Šubičevac... Sve u svemu, s obzirom na porezni dug čini se da se ATP-u loše piše.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Paško

Tomek

Paško

Hoće li se ikada ovoj firmi upaliti zeleno svjetlo?

Paško

Odavno nismo imali koju sliku njihovog busa. U Splitu uglavnom viđam ovu Temsu i AV 120

Izgleda da su pokrenuli sestrinsku firmu za međugradski prijevoz, ali još ništa novo ne piše na Temsi...

Paško

Citat: Avtomontažafan  u Listopad 06, 2012, 23:18:22
Izgleda da su pokrenuli sestrinsku firmu za međugradski prijevoz, ali još ništa novo ne piše na Temsi...
Ali zato ima na Regiju ŠI-700-EL: Autobusni prijevoz Šibenik

VISEON

zato ce oko nove godine pisati atp - atr grupa i to izgleda uz medjuradske i na lokalcima

zlepur1

Najbitnije je da se zadrže koncesije i prošire sadašnje kako međugradske tako i županijske i uvede veći broj polazaka, a bitno je i da piše autotransport šibenik, pa kojoj grupi da pripada.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

VISEON

Naravno slazem se, samo su to ipak za sada nase zelje, bit ce u svakom slucaju zanimljivo vidjeti rasplet situacije u narednim mjesecima. Sadasnji prijevoznik uz ostale u klasteru, Krka promet (lokalni prijevoz) je izgubio donedavnu koncesiju za prijevoz u NP-u Krka, a istu dobila ATR grupa (ne znam tocno tko iz grupe app, atr ili app zd).