ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

ivan128s

Bitno da je krenulo s novostima i da ide na bolje pomalo, a valjda ce doci i koji bus za lokal...
Inace, Tourliner je jutros u 9.20 isao za Zagreb

Cityliner unutrasnjost

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

tramvajac 92

Prema popisu VP Čazma ima od prigraskih autobusa:
1 Neoplan Trendliner/3
2 MAN Lion's Regio + 2 Vukovar
4 BMC Belde
4 MB Intouro
11 Crossway
13 MAN SÜ xx3
14 Neoplan Euroliner + 3 Dalmacija
31 MAN Lion's Comfort + 2 Vukovar
38 Setra S 315 UL + 2 Setra S 315 H

Ako sam dobro brojao 127  bus123 koji su baš prigradski

Tourliner ako ima dobra sjedala je dosta dobar izbor za tu liniju.

Avtomontaža

Nadam se da će ČZT uvest neki nadzor nad ATP-om odnosno uskoro ČZT Dalmacijom jer u protivnom ovo preuzimanje neće imati nikakvog smisla. Oni će počet uništavat i tuđu imovinu (i to rade već duži period poput ex. Krkinih TAM-ova i nekih Čazminih buseva), prijevoz će biti neefikasan, usluge će i dalje biti bezobrazno skupe, gubitci će samo rasti zahvaljujući besplatnim vozikanjem penzionera i tko zna kojih još sve skupina glasačkog tijela (ovdje se sve svodi na politiku i dodvoravanje određenom krugu glasača na kojima se dobijaju mandati), neefikasnim prijevozom, bezobrazno visokim cijenama usluga i ŽNJ kvaliteti tih usluga, lopovlukom i tko zna kojim još muljažama koje su na ovim prostorima postali svakodnevnica.
BTW Kakve ovo siceve ima Cityliner? Odakle su ih iskopali majke mi?

Shole

Čazma će lako nabavit  potrebne autobuse, dovest polovne iz Njemačke i amen.  Za prvu ruku će bit sigurno bolje od ovog sad.  A reda će uvest sigurno.  Možda bi bilo najbolje usporedit što se desilo sa "Slavijatransom Petrinja",  netko s foruma bi trebao znat da li je u Petrinji sada bolja ili gora situacija nego prije preuzimanja.

BTW, da,  gledao sam malo i ja te siceve,  brate mili kao da su iz nekog Steyra od Postbusa šta drljaju po Bosni

Dreamwalker

Ovi sicevi u Citylineru su žešća katastrofa. Ako se ne varam, iste siceve ima i Cityliner N 1216 DA-890-DB. Jednom sam se vozio u tom DA-890-DB, on ima Vogel siceve i to mi je daleko najneudobniji Neoplan mlađi od 2006. na dalje, a vozio sam se u dosta njih.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

sniff

Od Skylinera N122 definitivno sicevi-niski,uski,tvrdi russian_roulette
E da,ima i varaždinec neke čudne,no ti su udobni ???

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

actros

Neoplan Tourliner

sniff

Malo su se opametili i vidjeli za koju liniju je ovaj bus :D

Paško

Tourliner
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

sniff

Od kad su ga dobili,stalno je u pogonu :D

mate

Volvo jucer na Zagreb-Sibenik

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

sibencan

DA 850-DB
Eurobus AV 120

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"