ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

BareVD

U zg je bija na probnoj voznji, nakon popravka, al je opet zavrsija na popravku...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Osoblje

DA-620-DH također u Šibeniku

Teutonic

U 5:00 SPLIT-Šibenik-Zadar-Plitvice-Karlovac-ZAGREB,na Macoli u Korenici:

Autobus je u jako dobrom stanju,iznutra i izvana.Čazmatransov šofer mu je silovao motor na staroj ličkoj cesti,a i kondukter je bio njihov.

U povratku u 19:30 ZAGREB-Vodice-ŠIBENIK vozio je BJ-925 CN sa atp-ovom tablom.U vodice je došao 30 minuta kasnije,iako smo pošli na vrijeme i nismo imali problema na cesti (trebao je doći u 23:15 a došao je u 23:45).Nažalost bolje od ovih slika nije moglo jer mi je mobitel dosta loš kad dolazi do noćnog snimanja.

Sve u svemu drago mi je da sam se vozio sa njima,kad dolazi do prijevoza za Zagreb ne volim putovati samorčekom,karte su preskupe a šalju nam najgore autobuse.
Šta se tiće popunjenosti,do Zadra nas je bilo možda 10,u Zadru se bus prekrcao sa turistima koji su svi išli na Plitvice (dosta ih je sidilo na podu i stepenicama),na Plitvicama se bus opet ispraznio i nas 10 je ostalo,u Karlovcu je izašla 1 osoba i ušla 1 osoba.

sniff

Čudi me za interijer Domina,sto puta je bolji od Varaždinskog. ???
Btw-koliko km/h u prosjeku ide po staroj cesti?

Teutonic

Rekao bih oko 70 no teško je reći,dosta je zavojit put,a kad bi pokušali stotku,oko korduna,naletili bi na traktor,pa ništa od toga.

sniff

Domino i od mene

sibencan

U Splitu
Eurobus AV 120

Osoblje

2 x novo u Šibeniku

podgora

Citat: Osoblje  u Rujan 02, 2016, 14:08:48
2 x novo u Šibeniku
Ovaj drugi mozda za skolske linije

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

zlepur1

Nema frke ujutro će on za ZG.Šalim se naravno.Premda ništa nije isključeno.Lipo je viditi nakon dugo vrimena da se nešto obnavlja i kreće nadam se nabolje.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Paško

Temsa Safari
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Avtomontaža

Citat: zlepur1  u Rujan 02, 2016, 19:15:52
Nema frke ujutro će on za ZG. Šalim se naravno. Premda ništa nije isključeno. Lipo je viditi nakon dugo vrimena da se nešto obnavlja i kreće nadam se nabolje.
Ako politika rasporeda vozila bude ista kao i dosad ovaj će bus vjerojatno voziti za Zablaće, Bilice i ostala naselja bliža gradu, a potegnut će on ponekad i do Splita.

sniff

Napokon da ulovim Neoplana

Pasta93

Novost u Autotransportu? Iz daljine slikano. I novi font slova ima. Zadnja dva slova zablice su mi GH
"The best fighter is never angry."
― Lao Tzu

Teutonic

Trebalo bi ići u temu za garažu, ja sam to sve u subotu slika i stavija tu.

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk