ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

dialogos

:)

Tako je prvo Croatia bus, Zagreb bus line i Autotrans.

man750

Citat: stipe15  u Veljača 23, 2009, 00:01:44
Neudobni sicevi....???  ;D ;D ;D Vi ste se očito navozali u AV120...ovakvi komentari su žalosni
Stipe stariji AV120 su imali jako neudobne siceve. Izmedju ostalog naslon je bio predebel i oduzimao prostor za noge.
vidim da je to spomenuo i dialogos
Citat: King of the world  u Veljača 24, 2009, 12:35:03
A pametnih ljudi,majko mila. Blago se Vama kad pričate i sa sigurnošću konstatirate ono što čujete. Motor mu je jedina prednost,kao i mjenjač,a ostalo ajme.
a ovakvim komentarima mjesta na forumu nebi trebalo biti, ocito je da ti svoju ogorcenost nekim ili necim pokusavas ispoljiti ovdje ,ali to se nece tolerirati.
Komentiraj ,argumentiraj svoje stavove,ali ne vrijedjaj ostale forumase
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

dialogos

Ja mislim da smo svi skrenuli s teme ATP Šibenik, ovo je rasprava otišla za Eurobus AV120

Tomek

Citat: dialogos  u Veljača 25, 2009, 11:02:25
:)

Tako je prvo Croatia bus, Zagreb bus line i Autotrans.

Mislim da Zagreb bus line ipak nije među prva tri, on se je 1994. tek pojavio dok su AP VŽ-ovi 391-393 9. mj.1993.
I da se vratimo na temu ATP Šibenik, Zagreb bus line kad je propao je prodao svoj AV120 AP VŽu, taj je tamo dobio gbr 482, a  svi znate da je taj već par godina u Šibeniku  :D

dialogos

Znamo, ali slika famoznog Zagreb Bus Linea je izasla krajem 1993. u Globusu u velikoj reportazi o Eurobusu, gdje je bila i prva skica katnog AV120 i najavljeni apronbus za Z.L. Zagreb.

stipe15

Koja pojava i nakon toliko godina...

9900 o kojem sam pričao pod 'razno'

Man Lion's Classic

brioni

Jučer u Zagrebu kod Sveučilišne
Oprostite ako ima pogrešaka

stipe15

Lijepe vjesti iz Šibenika.Obnovljen je AV120 ŠI-153-CL i iznutra i izvana.Nije više zelene boje već svjetloplave.Reg ŠI-585-ED.Obnovljen je čini se i ŠI-711-AL .Izvanka sigurno jer izgleda ko izaša iz tvornice,ali u unutrašnjost nisan uspija zavirit.Uživajte...

5AR

U Petak na riječkoj Žabici

5AR

stipe15

Danas je bilo problema s ukrcajem putnika u AV120 na liniji ŠIBENIK-Split-Makarska-Ploče-DUBROVNIK.Puno studenata,ljudi koji idu na praznike itd itd.... ali i običnih ljudi koji će se iskrcat nznm u Brodarici ili u Primoštenu.A u autobusu nema mjesta za sve...kad se kreteni iz ATP-a nisu sjetili poslat 2 autobbusa jer je 20-ak ljudi ostalo bez prijevoza....na peronima čekajući obećani bus koji ih je navodno trebao pokupit....busa nigdi jedno 2 ure .Eto vam stanja u ATP-u. :(

ŠI-877-BF u katastrofalnom stanju, ne zaslužuje niušta više od ove linije na kojoj je svaki dan koliko vidim.-Šibenik-Drniš-Knin

Bova učestala na liniji Split-Murter ili Šibenik-Murter.

260A119 išao negdi u neku pripizdinu....neam pojma koja je linija...zaboravih.

Da ne zaboravin....Setra na prepunoj liniji Split-Šibenik kao i AV120 593-EA.

Osim ovog incidenta sve je išlo glatko.Obnovljeni AV120 se čuvaju ko' bebice i sada su odlični.'Čast' iznimkama(877-BF I 464-AN).Obnovljena su 4 generalno , 234-AP i 711-AL su kao što sam prije spomenuo dobili ratkape i stvarno prekrasno izgledaju ,a i  unutrašnjost je sasvim pristojna.

St!pe

Ovaj očito vozi samo noću....hehe.Inače vozio je Zadar-Šibenik-Split.Sicevi su nanovo tapecirani.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

np

AK Sibenik

mate