ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

5AR

5AR

JA!!!

Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

mate

5AR

tomo

Citat: mate  u Ožujak 15, 2010, 21:27:15
AV120 u Međugorju
Ako je ovaj 464 stariji od 234-AN, onda ne znam u koliko očajnom stanju izgleda ovaj.... jer oni više nisu za linije Dubrovnik-Rijeka ili posebne linije za Međugorje i slično... eventualno za linije Šibenik-Zadar, Šibenik-Split...  gdje su im oni novi Volvači ? Skoro sam zaboravio i da imaju u voznom parku da kolega nije fotkao na međunarodnoj liniji....

Tomek

464AN i 234AP su zajedno došli, oba su 1997. godište. To su dva najnovija Eurobusa AV120 u ATP Šibeniku ;)

St!pe

Citat: tomo  u Ožujak 17, 2010, 00:44:45
Citat: mate  u Ožujak 15, 2010, 21:27:15
AV120 u Međugorju
Ako je ovaj 464 stariji od 234-AN, onda ne znam u koliko očajnom stanju izgleda ovaj.... jer oni više nisu za linije Dubrovnik-Rijeka ili posebne linije za Međugorje i slično... eventualno za linije Šibenik-Zadar, Šibenik-Split...  gdje su im oni novi Volvači ? Skoro sam zaboravio i da imaju u voznom parku da kolega nije fotkao na međunarodnoj liniji....
Linija Šibenik-Zadar ne postoji.''Novi'' Volvo 9900 voze ko i inače(međunrodne linije i eventualno ZG-ST I ZG-ŠI).Obnovljeni AV120 voze uglavnom ZD-ST,DU-RI,DU-ŠI.U sezoni voze i za Trst.Šta se tiče 464-AN on u zadnje vrime vozi školarce i kraće linije, dok 234-AP vozi i dalje jer je u boljem stanju od njega,pogotovo iznutra.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

St!pe

Predivan sa ratkapama..znaš li tablice možda,nevidi se zbog blica.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

tomekk

Citat: St!pe  u Ožujak 26, 2010, 22:33:05
Predivan sa ratkapama..znaš li tablice možda,nevidi se zbog blica.

Vidi se, samo treba bolje gledat ;) ŠI 593-EA
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Bari

Kada bi ja znao malo bolje koristiti svoj fotoaparat po noći možda bi se i tablice bolje vidjele  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Tomek

Večeras oko 21.oo u ZG prvo stigla S319GTHD, a nekoliko minuta iza nje ova dva: