Ocjena sustava gradskih linija ( 1-9 + 13 )-stanje 23.01.2011.

Autor kico101, Siječanj 23, 2011, 16:29:52

Boki651

Hmmm mislim da bi se on zbog svoje visine prevrnuo na nagibu, na Hostima. Teško mi je zamisliti da bi mogao proći taj dio sigurno.

Shole

Imaš C,D ili E kategoriju? Ako nemaš, onda nemoj komentirat šta bi se gdje prevrnulo

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Citat: Shole  u Siječanj 24, 2011, 20:30:43
Imaš C,D ili E kategoriju? Ako nemaš, onda nemoj komentirat šta bi se gdje prevrnulo

Nemam niti jednu, ali mislio sam da je taj nagib priličan, za bus na kat, ništa više.

Ruske

Boki651

celicana

Rado bih ocijenio sustav (1-9 + 13) jer tim linijama se provozam jedan krug kada ulovim slobodnoga vremena. Ipak pošto se vozim tim linijama nešto rjeđe i u razna doba dana ne usuđujem se ocjenjivati sve te linije ,ali ću ocijeniti liniju 5 (pošto živim na Škurinju NN) i njome se nešto češće koristim. Tu se u potpunosti slažem s Kicom 101 koji ju je ocijenio sa 3(dobar).I  to iz istih razloga koje je naveo ,a to je zamijena zglobnih autobusa solo autobusima oko 21 sat radnim danom i subotom cijeli dan.Pozvao bih Ikara koji je ocijenio liniju 5 istim tim brojem (5-odličan) da se provoza malo subotom linijom 5 kada se ljudi voze u kupovinu i na tržnicu prije podne i oko podne iz kupovine pa da vidi koje su gužve u "petici".Možda će se te gužve subotom u to vrijeme i kada ljudi idu i vraćaju se s posla smanjiti kada se priviknu na solo autobuse subotom (što im drugo preostaje).Subotom iza vršnih sati solo autobusi na liniji 5 bili bi dovoljni. Sholetov prijedlog da se na navedenoj liniji malo pojača vozni red u vršnim satima mogao bi riješiti ovaj slučaj na liniji 5 subotom i uz solo autobuse. bus123

MAKI

evo ja ću ocijeniti samo neke

linija 8-
2-Primjedbe:Ako već mora na kampus i na Vežicu-Zašto ide Kampus-Vežica-Kampus.Pa zar nije logičnije da ide trasom preko Bolnice do grada i na Torpedo.Tako bi rasteretila dvije linije u kojima su gužve kakvih nema a ljudi bi imali autobus više(bar do Mlake).A Trsaćani imaju svoju dvojku nek si je nose hah

8a-3 Autobus poluprazan vozni red nije baš nešto ali koristi studentima i onima koji moraju do bolnice a takvih je vrlo malo.

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: MAKI  u Siječanj 25, 2011, 18:48:44
vozni red nije baš nešto ali koristi studentima

A kome bi trebao koristiti? Šta će babe s tržnice radit u Kampusu?

Dino

Citat: ikar  u Siječanj 25, 2011, 19:38:54
Citat: MAKI  u Siječanj 25, 2011, 18:48:44
vozni red nije baš nešto ali koristi studentima

A kome bi trebao koristiti? Šta će babe s tržnice radit u Kampusu?

Skupljat boce, kad se otvori nova kantina  ;D