Istrapromet Umag (novosti, slike...)

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:40:59

Bari

PU - 905 - KI danas na liniji Novigrad - Zagreb (slikano u Rijeci, na Žabici)
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Čovjek svašta nađe na starim CD-ima, pitaj boga otkud skinuto... (prijevoz.hr, možda  ??? )

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

A taj je vjerovatno već negdje u vječnim lovištima.  Jesi uspio pročitat što piše na tabeli, nekao su mi dugačke riječi.  Da nije NOVIGRAD (Cittanova) - TRST (Trieste) ?  nevidim što bi drugo moglo bit

shef

Novigrad (Cittanova) - Trst (Trieste) jer ovo je definitivno slikano u Trstu
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

BTW,  crveni MAN SL200 je odjavljan negdje od 01.07. tako da ga možemo izbrisat iz popisa aktivnih.

bagerista

Bio sam neki dan u Umagu i ostao sam šokiran vidjevši ATR-ov 1066 sa rijeckim tablicama i naljepnicom Istra prometa(jednako nalijepljeno kao na ex ATR 977),nije valjda da su i njega kupili???

Shole

Hmmm da, imaš pravo.  Nema ga već neko vrijeme u Rijeci, odnosno od kad se prestala vozit DIP Klana.  Tablica?  jel ri ili pu?

bagerista

Za sada je njegova stara Ri tablica,možda cak i dobije PU-xxx IP tko ce ga znat :-\, sunce je ostalo kao i zelene crte cak i gbr 1066 samo su preko natpisa autotrans nalijepili Istra promet

Plačenik

Bok ekipo,nije me bilo dugo :) , vi bi stvarno mogli doć radit u Istra Promet ili bar javljat kad neki vozać kasni ili urani s polaskom :) . Onaj autobus sa oštećenom šajbom je Volvo Pu 004 Ip , a i stari Mercedes od Transa je došao u Istra Promet reg. oznake sadašnje su PU 626 DP. Pozdrav

Shole

Nismo mi ovdje da cinkamo vozače, dapače ovje smo da ukažemo na nepravilnosit gospode šefova  ;)

Znači EA303 dobio tablice od rashodovanog TAM-a.  Nego, nije mi uopće jasno kog vraga će im u Umagu ta kanta dok Autotrans nezna što bi s dobrim busevima

Plačenik

Imaš pravo "Dole sa šefovima" :)

Zbog raznih učestalih kvarova i "brzih popravaka" u Autotransovim Garažama jedino što preostaje je kupnja takvih vozila kako bi se mogao pokrit raspored bez podvozara! Na žalost , kako ono glasi : "Uzmi što ti život pruža"

Tomek

Tourismo oko 15.00 u ZG-u, na AKZ-u još sparkirana njihova S415GTHD

Tomek

U Zagrebu danas oko 16.00 viđene S215HD, S315HD i S415GTHD. Sliku imam od ove

5AR

Citat: bagerista  u Prosinac 17, 2009, 14:42:31
Za sada je njegova stara Ri tablica,možda cak i dobije PU-xxx IP tko ce ga znat :-\, sunce je ostalo kao i zelene crte cak i gbr 1066 samo su preko natpisa autotrans nalijepili Istra promet

photo bagerista

5AR