Istrapromet Umag (novosti, slike...)

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:40:59

Shole

A šta mogu dobit?  Ni vrag da će neki novi Volvo otić  :P :P :P

Kupit će sigurno nešto polovno iz Njemačke ili Austrije.  Da je to matični ATR onda bi bio prilično siguran da stižu Setra, al kad je IPU u pitanju onda se nikad nezna pošto imaju i Tourisma i Setre svih generacija i Lion's Coache i imali ove Volve.  Možda nas iznenade prvim primjercima polovnih Setri 415 u ATR grupi

Berlingo

PU 308 JN. Jutros dosao iz Umaga. Vozio prema garazi ATR-a. A iza njega nervozan idiot koji ne moze docekati da se stvori ispred njega.

Berlingo

PU 014 IP.
Snimljen prije povratka u Umag.

tomo

Ovo je sramota što su večeras napravili na liniji za Osijek...  Malo su se curice i dječaci poigrali pa uz standardnu postavu neudobnog Mana (standardnog na liniji Umag-Osijek) i one jadne setrice 008 ( doista ne vidjeh više niti jednog AV120, oni su totalno u banani jer im Umag-Zagreb konstantno vozi navečer 007) zamijenili table, da budem točniji autobuse, pa stiže u 22:10h Man od 60 sjedala na liniji Rovinj-Pula-Osijek sa 15-ak putnika , a u 22:25h Setrica na liniji Umag-Osijek sa cca 70 putnika dakle, 20-ak ih je stajalo.... ma da su i od Opatije stajali, ali ovo je sramota... onda je slijedilo prebacivanje iz šupljeg u prazno da bi setra otišla na kraju puna totalka i Man sa svega 10-ak praznih mjesta... (to su bile varijacije na temu koje ni Johann Sebastian Bach ne bi znao komponirati)... Ah da, skoro zaboravih - kad je stigao taj Man (bez table naravno jer je on u Setri) s papirom je napisano tankom kemijskom olovkom bilo ROVINJ-A-OSIJEK koje u onom mraku na Žabici ne može noramalan čovjek pročitati, a kad putnici pitaju vozače oni nervozni izderuju se na putnike.... Ma sramota...

Tomek

Eurobuse ne možeš vidjeti jer ih više nema, prodani su AP Varaždin grupi, ima negdje i fotke na forumu.
S215HD i Lion's Top Coach viđeni večeras u Zagrebu, nastavili oba dalje za Osijek, iz Osijeka za Umag pak viđen jedan Panturistov Transliner.

tomo

Citat: Tomek  u Srpanj 31, 2010, 01:58:57
Eurobuse ne možeš vidjeti jer ih više nema, prodani su AP Varaždin grupi, ima negdje i fotke na forumu.
S215HD i Lion's Top Coach viđeni večeras u Zagrebu, nastavili oba dalje za Osijek, iz Osijeka za Umag pak viđen jedan Panturistov Transliner.
pa zato sam i napisao da ih nisam vidio jer sam ranije čitao da su ih izgleda prodali... kasnije nisam čitao... a večeras voze Panturist za Umag ,vjerojatno je 822 ili 823 kao i obično ako si me čitao ranije... A i AV 120 je sporedna stvar u cijeloj priči (samo dodatak, očito nepotreban)...

Tomek

trebor_ttt

hajmo bus paparaci sutra za zagreb neznam točno koji polazak dal 8.15 iz poreča ili 8.35 iz novigrada za zagreb kreče "novi" bus istraprometa setra S 315 GT PU 779 NN, s obzirom da ja nisam imao aparat da je slikam, nadam se da će je netko drugi uslikati.
1425, a 1306 u <3

5AR

Citat: trebor_ttt  u Kolovoz 11, 2010, 15:07:22
hajmo bus paparaci sutra za zagreb neznam točno koji polazak dal 8.15 iz poreča ili 8.35 iz novigrada za zagreb kreče "novi" bus istraprometa setra S 315 GT PU 779 NN, s obzirom da ja nisam imao aparat da je slikam, nadam se da će je netko drugi uslikati.
Jel to ova? Ako je mislim da je to S315UL
Zašto više ne daju tablice kao do sad PU-XXX-IP, mislio sam da će dobit neku od prodanih Eurobusa  ???

trebor_ttt

da to je ta.
a tablice nedaju zato jer je autobus kupljen preko leasinga, pa je prevelika i prekomplicirana procedura za prebacivanje starih tablica na "novi" autobus.
1425, a 1306 u <3

Shole

Mogli su onda naručit  PU-015-IP.  Uvijek postoji rješenje.  Doduše vjerovatno iz istog razloga i 415 GT-HD još uvijek ima klasične PU tablice

trebor_ttt

mada i u istraprometu postoje garažni brojevi samo što se ne oznčavaju na autobusu, nego se koriste interno u papirologiji, tako da je ova "nova" setra g.br. 62.
1425, a 1306 u <3