Riječki karneval 2011.

Autor shef, Ožujak 05, 2011, 18:27:41

Bari

Pohvale dečki, sjajne slike  ;)
Od prošlogodišnje ekipe jedno sam ja zakazao i nisam obavio zadaću
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Sve OK ako je dobar razlog  ;)

5AR

Citat: ikar  u Ožujak 09, 2011, 00:05:10
Citat: 5AR  u Ožujak 08, 2011, 23:28:32
611 dovezao Halubajske zvončare u 16:00 sati kad je već polovica maškaranih grupa bilo gotovo. A potom je išao na 1. peron za Zagreb  ;D

Si siguran da je Halubajce? Čini mi se da je vozio Čavle. Tko je vozio dobro da je i došo  ;D

Može bit i to, zvončari su ali koji sad nisam siguran. Ako ih neko prepoznaje vidi se i to.
A vidi se i kako je parkirao da maškare izađu, zatvorio je prolaz ispod volte pa su stranci čekali više od 5 minuta dok su svi izašli, pa nije mogao krenut, pa palio sve žmigavce pa gasio pa otvarao zatvarao vrata...
Onda je pokušao proć kroz 5 peron pa nema ajnšlaga pa se vraća pa ga lomi pa opet pokuša i tako dva puta ali to traje jer treba stisnut prekidač za rikverc i znat na koju stranu motat i koliko i na kraju su mu i policija i šoferi Transa koji su gledali taj šou pokazali da ide kroz prvi peron.  :P  (po EXIF-u od ove slike do one na prvom peronu 9 minuta ::|)

shef

Do iduće, nadamo se bolje, godine...čitamo se ponovno 19.02.2012. Tko bude živ do tada...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

A vidi tabele u 953.  Brate mili, nisam ju vidio još tamo od sredine osamdesetih i Tamova 190