OMSI - Bus simulator igra

Autor 1A, Ožujak 08, 2011, 19:59:57

Teutonic

Bok ljudi,jel mi možete molim vas dati link tih ZET-repaintova i tog wip 0303-ice

Mariot

TAM

Citat: Teutonic  u Travanj 03, 2014, 12:06:50
Bok ljudi,jel mi možete molim vas dati link tih ZET-repaintova i tog wip 0303-ice
O303 nije još gotov još se radi. WIP (Work In Progres) A evo ti link za ZET repaint od MAN NL202
http://www.2shared.com/file/ZcGoaj7p/ZET_Repaints_by_RenatoZG.html
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Joj hvala vam,ali ja tražim za onaj harmonika bus s prošle stranice,a ne za ove novije buseve
Još samo da ima bijeli krov a ne plavi :D

TAM

Citat: Teutonic  u Travanj 03, 2014, 20:50:46
Joj hvala vam,ali ja tražim za onaj harmonika bus s prošle stranice,a ne za ove novije buseve
Još samo da ima bijeli krov a ne plavi :D
Budi malo konkretniji. Koji je to bus?
Dani ponosa i slave!

Teutonic

MAN GN92 kojeg je stavio Manas,a i bio bi super autobus linka kojeg si ti stavio,no s repaintom poput GN92

TAM

Mašina Volvo 9900  8)

Noćna idila

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Imam tog skinutog,i ja sve upalim,učinim alkotest i motor mi se ne pali i ne kreće.

lussin

Primjetio bih nešto ako smijem. U kojem svemiru je ovo 9900. Ovo može biti samo 9700

Servis

Po spuštajućoj bočnoj liniji (9700 je ravan) se vidi da je 9900, a i ima razlika u armaturi tako da lakše malo sa besmislenim postovima.

TAM

Zetovca i Riječanin... Hmm koga izabrati?

Ja biram Riječane. E da su ovi zglobnjaci došli kod njih dugo bi poživjeli, a ne kao Zetovci koji su ih porashodovali.  >:(
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Teutonic

TAM koje mape igraš,igraš li Omsi 1 ili 2?
Ja igram 2 na mapi Projekt Sczcecin,igrao sam prije na Borszony ali putnici nisu ulazili u bus  ???

TAM

Setra S215 ÜL

Hmm... levitirajuće tablice  ;D
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Haha autobus je super,al ja kao i sa svim,imam i snjim problem pa sam ga maka  ::| nego znaš li koju mapu s bus deptotom (kao garažom,kao ona u Ražinama gdje ATP ima svoje buseve) ili s pravim autobusnim kolodvorom?
Omninsk ima svoj depot,no ima previše lažnih buseva pa nije nešto.
I jel postoji mogućnost parkiranja autobusa (npr njih 5) na nekom mjestu,kao neki depot,pa da mogu mjenjati koje da vozim ,ili je takav depot nemoguć?