OMSI - Bus simulator igra

Autor 1A, Ožujak 08, 2011, 19:59:57

prometnik

da  i ja se slažem za garažu al je meni problem svaki put kad idem nastavit igrat di san sta u autobusu mi nema zvuka :-\,ali setra i o307 su odlicni za mapu
kupi kartu spasi Promet

lussin

Prva vrata se ne zatvaraju? Pa to je po ljeti prednost a ne mana ;D

prometnik

Citat: lussinpicollo  u Svibanj 20, 2014, 20:18:44
Prva vrata se ne zatvaraju? Pa to je po ljeti prednost a ne mana ;D
hahahahah a vani je bilo 15 stupnjeva a u autobusu taman 20
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Da vas pitam ljudi šta slušate u igri,koristite li radio,ja,tradicionalno normalno u busu slušam narodni (ima par dobrih pjesama iako nisam baš obožavatelj narodnjaka)

prometnik

Citat: Teutonic  u Svibanj 21, 2014, 18:23:36
Da vas pitam ljudi šta slušate u igri,koristite li radio,ja,tradicionalno normalno u busu slušam narodni (ima par dobrih pjesama iako nisam baš obožavatelj narodnjaka)
i ja slusam narodni
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Neke od jučer:
Oprostite zbog crnog neba gori to je od druge slije ostalo:

I autotransova setra:

prometnik

kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Je Setra je,mislin da je repaint na stranici OMSI Der Omnibussimulator na fejsu negdi ako se ne varan

Teutonic

Ja planiram napravit jednu privatnu virtualnu kompaniju,kakvih već ima po fejsu,pa ako bi mi se tko pridružio možemo počet tu a uskoro napravit fejsbuk stranicu šta kažete ljudi a,imate li kakve prijedloge?
Meni ATP Šibenik nije loša ideja pošto već imamo velik broj repainta zahvaljujući TAM-u,a moremo koristit neke ZETove i Liburnijine isto.

prometnik

Citat: Teutonic  u Svibanj 21, 2014, 19:58:33
Ja planiram napravit jednu privatnu virtualnu kompaniju,kakvih već ima po fejsu,pa ako bi mi se tko pridružio možemo počet tu a uskoro napravit fejsbuk stranicu šta kažete ljudi a,imate li kakve prijedloge?
Meni ATP Šibenik nije loša ideja pošto već imamo velik broj repainta zahvaljujući TAM-u,a moremo koristit neke ZETove i Liburnijine isto.
uuu to bi bilo dobro, nadjemo neku dobru mapu i onda zapisujemo smjene, linije i vozne redove...
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Freyfurt :)
Uskoro će doć popis buseva za vožnju.

TAM

Evo da se ne morate mučiti tražiti download :)

DOWNLOAD

Evo tu je još i od Panturista  :D

DOWNLOAD
Dani ponosa i slave!

prometnik

evo jedan video od danasnje voznje sa o307 u freyfurtu-linija 62 nebelau-freyfurt ZOB
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

No lag  :D
Kakav ti je komp i koji si program koristija za snimanje jer sam i ja tija par videa napravit.

prometnik

Citat: Teutonic  u Svibanj 21, 2014, 21:01:11
No lag  :D
Kakav ti je komp i koji si program koristija za snimanje jer sam i ja tija par videa napravit.
ma nije mi nesto komp(kasnije cu napisat spec.) nego san ja malo sredija pc da radi brze a za snimanje san koristija bandicam ali ga nisan aktivira jer mi se sad nije dalo trazit crackiranu punu verziju,a ovo je tek prvi video, a u buduce ce ih bit i sa malo boljon kvaliteton ;)
kupi kartu spasi Promet