APP Požega - fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:26

mate

APP je jucer bio zaduzen za prijevoz slavonskobrodskog Dekanata u Sarajevo i Zenicu, s 5 odlicnih autobusa. Isli su Starliner Gbr.163, S419 GT-HD Gbr.170, S416 GT-HD Gbr.224, S415 GT-HD Gbr.245 i Temsa Gbr.254. Na moje zadovoljstvo, isao sam s Starlinerom, koji je zbilja odlican, cisto uzivanje tokom cijelog puta... Vozacke posade su odlicno odradile svoj posao, pocevsi od odlicne ekipe u Starlineru, te nije bilo ni jednog problema... Evo nekoliko slika od jucer:

Ujutro pred polazak, 163,245 i 245

Na pauzi kod Zovka u Žepču

170, 245,254

163

odlicno raspolozene ekipe u 163 i 224 u Sarajevu ;)

te za kraj svi zajedno (izuzev 224 koji je otisao iz Sa za Međugorje) u Zenici ispred zupne crkve Sv.Josipa

shef

Žao mi je da nisi išao sa Temsom, Starlinere bolje poznamo i više ih ima, a ove generacije Safarija su samo dvije u HR. A zanima me i porijeklo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

sniff

-Setra Zelenka 22.6 u Segetu Donjem kraj Trogira
-Setra na Autotransovoj liniji Rijeka-Split. Bus ne izgleda baš najbolje,uslikano jučer u Trogiru
-jučer na Janjču 136 na ZADAR-HARKANY. Pa imaju međugradskih dovoljno,da je Zadar - Zagreb još bi bilo ok,ali ovo >hammer<

Scarface

A što fali ovoj Setri? Vozio sam se njom 2 puta i jedan je od boljih buseva u appovoj floti. Na 13 m dužine samo 48 Setrinih udobnih sjedala i bus je odličan.

GBR 136 je Tourliner koji također ima dosta udobna sjedala (što je pomalo čudno za Neoplan) i taj bus i je za takvu liniju. Na idućem linku imaš malo detaljnije o tom busu: http://www.app-turizam.hr/index.php?c=buses&s=more&id=24

Veći je problem što na Vukovar Poreč svakodnevno ide niska Setra 416 ul, bus koji bi možda bio primjeren na ZG-PŽ, ali 500 km u jednom smjeru nikako. Ja sam se jučer vozio u trendlineru na Nova Gradiška-Zagreb  ;D  za takvu liniju nije loš bus, čak su i sjedala relativno ok.

Matej

sniff

Koji je onda?Pardon,nisam bio siguran.12 metara,48 sjedala.Ipak je to nizak bus...

Zar ih nije sramota 416 UL na takvu liniju poslati?

Znači,Trendliner nije toliko loš?Btw-na kojoj si se strani vozio?Da sam se ja vozio,naručio bih od Putina projektil!!! ;D

Matej

tramvajac 92

Trendliner je dobar na neke kraće linije. Tourliner ak ima dobra sjedala, dušu dao da pegla Zagreb <> Zadar.

shef

Ova trojka je (254,260,261) je izgleda ove sezone stalno stacionirana u Rijeci
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

peron24

Cityliner #169 u Zadru; nova Temsa HD 12  #254 na Autotransovoj liniji Rijeka-Šibenik-Split i Coach #168
http://i1368.photobucket.com/albums/ag185/peron85/PZG%20001_zpsspv7hv0y.jpg
http://i1368.photobucket.com/albums/ag185/peron85/PZG%20002_zpsldkiu4ig.jpg

mate

mate

133 dobio ATR naljepnicu

jedan koji se ne viđa cesto, 211

sniff

DA TRENDLINER bude što manje vremena zadnji, brzo postam

mate

217 jutros na Pozega - Sl.Brod

shef

(c)Teutonic