APP Požega - fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:26

mate

245 danas oko 12 h na ulasku u Hrvatsku

mate

Nakon 247, evo jos jedne iste S417 GT-HD u APPu, Gbr.248, danas na Harkany - Pula

Po nekim informacijama uz ove domace linije, ove 2 zadnje pristigle S417 GT-HD bi i trebale ici na novu liniju Osijek - Zagreb - Zurich, koju Autotrans krece voziti 17.3. zajedno s APPom (5x tjedno iz ZG, a cetvrtkom i nedjeljom i iz Slavonije - OS, DJ, SB, NG)

mate

frukec

shef

98 u Karlovcu:

i 136 pod stijenama:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Mark926

Ex.ATR

Harkany - ZG

Povr.Prijevoz

B-167

mate

mate

mate

Jos jedna prinova u APPu, Neoplan Cityliner N1216, Gbr.251

Ekipa na liniji Harkany - Osijek - Zagreb - Rijeka - Pula (Gbr.248, 251, 246, 136)

Scarface

Lijepe slike  ;)

Pohvalno je za vidjeti da se na Pula-Harkany šalju najnoviji busevi, i to 4 komada. Ja sam danas vidio sljedeće: Vukovar-Poreč 3 busa (S411 hd i tourliner/3, ne znam što je bilo 3. bus), Požega-Zagreb (polazak 17:45) 6 buseva  ;D , većina niski busevi, setre 315 gt, neoplan trendliner, setra 317 itd. Iz nove gradiške za Osijek su išli man lions regio i trendliner. Baš me zanima kakva je bila situacija u Zadru  ;D

mate

Mislim da je bila jedna od S416 UL, ako se dobro sjecam, a isla je i direktno linija SB - Rijeka, koju je vozila S417 GT-HD gbr.249, medutim njena slika mi nije uspjela...

mate

170 danas na Harkany - Zadar

Inace i Gbr.51 je pobjelila, tako da je vjerojatno i ona na prodaju (kao i nekolicina buseva), a jucer u 17.00 iz Zadra za Zagreb je islo 8 buseva

mate

Evo i 51, danas kasno popodne u SB

frukec