Autobusi na probama, posudbama i sl.

Autor maky, Ožujak 10, 2008, 01:03:16

Kolega garažer

Danas je tek stigao tako da će u promet za koji dan
PROMET Split

man323

VladeErceg

Danas linija 27

elez

Neki komentar o busu, vožnji u njemu?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

XDonald

Jedna nocna i losa , sutra cu probat bacit đir njime pa da malo i iznutra poslikan. Danas je 15ku vozio.

XDonald

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/452415/prometova-atrakcija-na-splitskim-ulicama-isprobajte-turcina-u-iru-do-duilova

"Prometova atrakcija na splitskim ulicama: isprobajte 'turčina' u điru do Duilova
novi autobus

Na ulicama Splita ovih se dana može vidjeti testni autobus marke otokar, turske proizvodnje, koju zastupa "Auto-Hrvatska".

To je, kako doznajemo iz "Prometa", standardno "solo" dizelsko vozilo, dužine 12 metara, koje sada prometuje na liniji broj 15 od Duilova do Gradske luke.

Split je prvi grad u kojem je taj autobus na testiranju, dok su pokusne vožnje planirane i po ostalim gradovima Hrvatske.

Svakako, naši putnici imat će ga prilike isprobati sve do 10. siječnja 2017. godine, a osim sadašnje "petnaestice", novi će autobus voziti i na linijama broj 2, 7 i 12, a postoji mogućnost da dio vremena provede na relaciji prema Dugopolju."

MAN truck bus

Kaj spliće kaj ne javljate utiske o Otokaru???
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

troosovinac

Citat: MAN truck bus  u Prosinac 12, 2016, 18:56:46
Kaj spliće kaj ne javljate utiske o Otokaru???
turci jedino burek i čevape znaju radit
bela lađa

elez

Evo jedan utisak o nasem "turčinu" od danas na voznji od nekih pola sata. Dakle bus je vizualno jako dobar, lijepo dizajniran unutra (jednostavnost mi se sviđa), sjedalice su udobne iako bi mogli stavit malo deblju spuzvu na sjedeci dio al mislim da to ovisi o narudžbi, preko svih rupa nasih cesta prelazi kao i svaki drugi niskopodni bus, ima serijski ugraden radio i mali LC displej povise prvog sjedala preko sredine krova koji pokazuje vrijeme i temperaturu, šiberi su mu stakleni, ima 2 kamere unutra. Motor je tih, ima dobar start, jak (al to je bez klime, sa njom mislim da bi se jedva vukao), mjenjač je dobar (prijenosi su dobri). Sve u svemu dobar autobusic.
Ovo je samo moje osobno mišljenje, vi se možete slozit i ne morate.  byeg

XDonald

Evo malo iz njega. Moje je misljenje o njemu u skladu s kolegon , fin je bus. Sjedalice su kielove. Ima 3 naopako okrenute prije drugih vrata , i razlicite boje tapecirunga :

elez

NOTE: nema prozora (iznutra je kao Regio bez ijednog prozora)

Neko

Očito primjerak bez prozora za hladnije krajeve. Sumnjam da se ne može naručiti s prozorima kao i kod svakog proizvođača.

Sent from my iPhone using Tapatalk

elez

Uočio sam mu jednu veliku grešku a to je stanicna kocnica. Dakle pri aktiviranju stanicne bus trza i polako ide naprijed ili nazad (ovisno o nagibu ceste), a kad je na ravnome onda tih trzaja nema ili su nezamjetni. Nije mi jasno da nov bus ima tako veliki problem

Lion's Driver

Mozda se jednostavno radi o mani tog autobusa a ne serijski.... da li je vozač potpuno zaustavio vozilo pa aktivirao ili je prije pustio kocnicu pa stanicnu aktivirao...tada ce naravno trznit kao i kad rucnu potegnes dok autobus potpuno ne miruje...

Shole

ventil popušta, trebalo bi ga zamjenit.  Strašna stvar.  Bitno da si ga popljuvao kao da je u najmanju ruku ručna kočnica otpustila