APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

Pozega

Kao što rekoh ,nastavak sage !

Scarface

Večeras sam se vozio s njihovom 416 gt-hd, dvoosovinka s 53 sjedala. Stvarno udoban bus, jedan od boljih u njihovoj floti. Prošli mjesec sam se vozio sa gbr 191, e to je luksuzan bus, stvarno je prostran i udoban, u rangu njihovog starlinera koji je uvjerljivo među najboljim autobusima u cijeloj Hrvatskoj  perfeto

Shole

To jesu dvoosovinke ali su metar duže pa nisu sjedala onako nagurana kao u klasičnom busu od 12 metara.

Scarface

Da, znam, 13 m su sve 416-ice. Meni osobno su dvoosovinske 416 gt-hd jedni od najljepših buseva općenito, pogotovo od appa i autotransa. Dosta je velika razlika između comfort klase i multi klase, najviše se to osjeti po pitanju udobnosti i prtljažnog prostora.

Pohvalno je da je APP u zadnjih par godina uložio dosta novca u obnovu voznog parka, još kad bi i kojeg Volva dodali bili bi super  ;D

shef

Od 17. i APP počinje sa međunarodnim igrama bez granica. Nakon što je Autotrans otkrio Trst, Črnja Tours Padovu, a Croatia Bus Brežice, sad imamo i Harkany, velegrad u Mađarskoj od uvrh glave 3500 stanovnika. U naravi će služiti kao krajnja stanica za vezu Donjeg Miholjca, Valpova, Belišća i naravno Osijeka sa Zagrebom, Splitom i Pulom/Rijekom.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Pozega

Jedan od MB O404 ostao bez naljepnica ,bio mi daleko pa ne znam koji je !

shef

Eto odgovora; zajedno sa 234 (ex Autotrans 1028)

235 (ex Autotrans 1029)

legendarnom 50

taj O404 je 156

i sva četiri su završila u Autohrvatskoj (Njuškalo).
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

troosovinac

Čazma sve bude uzela
bela lađa

lussin

ATR daje šakom i kapom

tramvajac 92

Pa, s obzirom da svako malo nabave neki novi model Neoplana, Setre ili Mercedesa, 4 autobusa što se prodaju i nije tako puno.

shef

Vjerojatno dolazi nešto novo. Ovo su ionako dosta stari autobusi, ovi Transovi su se stvarno nadrndali po lokalima i školskim prijevozima u Istri.

(c)Teutonic

Scarface

Vozio se danas Setrom 431, kakav bus  perfeto perfeto

Prvi put je vidim na liniji ZG-OS i baš su pogodili s tim busom s obzirom na predblagdanske gužve. Svih 78 sjedala je bilo zauzeto, a to je uvjerljivo jedan od najboljih buseva s kojim sam se vozio. Stvarno ima mjesta za noge, sjedala su udobna i bus je sam po sebi odličan.

Ne znam jel bilo u temi, ali otkad oni imaju bijelog citylinera s 3 osovine? Danas sam ga vidio na AKZ, samo nisam vidio koja je linija u pitanju. Na ZG-PŽ, polazak u 17h išla su 3 busa  :), svi krcati i svi redoviti i na vrijeme.

shef

Nemaju, odnosno nisu imali do sada. Vjerojatno je to taj novitet koji je došao umjesto ovih penzionera.

(c)Teutonic

shef

I 58 je u Auto Hrvatskoj

(c)Teutonic