APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

bugi

zadnjih mjesec dana.svaki dan po dva tri busa uvijek prazna idu prema kasini.i uvijek sa normalnim tablama za njihov polazak iz zagreba.dali negde tamo imaju nekavi garazi stvarno mi vise nije jasno.

erobuss

Danas u Čitluku S 417 GT-HD

mate

u subotu gbr.102 vozio ucenike i profesore Gimnazije Matija Mesic na pogreb prof.Ive Krizanovica u Bosanski Brod... :(

R.I.P. profesore Ivo (meni je predavao i bio je jedan od najboljih)

mate

Jucer gbr.138 je bio zaduzen za prijevoz ultramaratonaca koji su trcali ultramaraton od Vukovara do Sl.Broda...
evo dvije slike preuzete s sbiportal.hr

mate

Danas Gbr.69 vozio liniju Pozega - Osijek - Pozega, Gbr.99 liniju Osijek - Rijeka - Porec - Rovinj, a Gbr.109 vozio liniju Vukovar - Sl.Brod - Rijeka - Porec - Umag...

mate

Jucer Gbr.149 vozio liniju Osijek - Rijeka - Porec - Rovinj, a Gbr.153 liniju Vukovar - Sl.Brod - Rijeka - Porec - Umag...

busfan

Voze li jos liniju za München?

mate

Citat: busfan  u Srpanj 04, 2009, 10:29:12
Voze li jos liniju za München?

APP ne vozi tu liniji vec duze vrijeme ;)

mate

APP je od jucer krenuo s svojim sezonskim linijama prema Dalmaciji...za sve dodatne informacije...

http://www.app.hr/sezonske-linije

mate

Veceras sezonsku liniju Pozega - Split vozila Setra gbr.43

netko

Evo moram pitat nešto što sam uočio.Ako se igdje već pričalo o tome slobodno izbrišite ovo i izvine jer nepratim baš dobro, ;) :) :-[
Zašto poslije onog slova @ na nekim autobusima APP piše Požega,a na nekim Slavonski Brod.U čemu je razlika?Eto kratko i jasno. :)  ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Citat: netko  u Srpanj 19, 2009, 02:55:34
Evo moram pitat nešto što sam uočio.Ako se igdje već pričalo o tome slobodno izbrišite ovo i izvine jer nepratim baš dobro, ;) :) :-[
Zašto poslije onog slova @ na nekim autobusima APP piše Požega,a na nekim Slavonski Brod.U čemu je razlika?Eto kratko i jasno. :)  ;)

e ovako...to je sad uvedeno u zadnje vrijeme...znaci pise APP, APP Pozega i APP Slav.Brod...ukratko na ovima sto pise Pozega, ti busevi su uglavnom stacionirani u Pozegi i oni voze tamosnje linije,dok APP Slav.Brod oznacava buseve koji su na podrucju Brodsko posavske zupanije, to su primjerice gbr.56,65,66,109,122,138,141...a ovi koji imaju samo APP,primjerice gbr.132 oni su uglavnom poveznica Sl.Broda i Pozege ili voze meduzupanijske linije...dakle oni nisu strogo stacionirani u Pozegi ili Sl.Brodu... ;)

Shole

A Nova Gradiška i Pakrac, šta njihovi imaju?

mate

Citat: Shole  u Srpanj 19, 2009, 19:54:21
A Nova Gradiška i Pakrac, šta njihovi imaju?

e to ne bih znao,ali budem se raspitao i za to... ;)

Tlimfocit

nažalost morat ću malo zagrintat u ovoj temi:
naime, danas sam se vozia iz Trogira do Splita i na peron mi je došla SETRA 416 UL...iako nije prvenstveno autobus za linije te dužine (dakle linija je bila čini mi se Rijeka-Split; po rasporedu su trebali doći Rječani međutim vjerojatno su ovi uskočili) veoma je udoban i stvarno nemam ni riječi primjedbe na autobus...ono što mi je jako zasmetalo je naplata karata. Gospodin koji je kupio karte je mirne duše skupio od svakog putnika (a 7-8 bilo ih je  na relaciji Split-Trogir) po 15 kuna i nije im izdao kartu...nakon što sam ga ja upitao da mi izda kartu rekao mi je da je karta 21 kunu. Kada sam ga zamolio da mi pokaže cjenik (jer znam da karta kod AP konzorcija na ovoj relaciji ne dođe 21 kunu)  pisalo je da karta dođe 18 kuna....nekako mi je zašarao i otrgnuo kartu i sav ljut otiša sist kraj vozaća kao da sam ja njemu nešto skrivio ili ukrao....
inače moran naglasit da krađa na kartama na relaciji Split-Trogir i nije tako strana pojava....međutim u zadnje vrijeme je gotovo pa i nestala....po tome su bili najpoznatiji Šibenčani (pogotovo u vrime lošeg stanja u firmi) ali danas gotovo da i nema toga u njihovim busevima....no ta krađa PUTNIKA i PRIJEVOZNIČKE FIRME (jer drukčije se ne može ni opisati) se zadržala gotovo isključivo u busevima AP Rijeka i AP Požega...
ne želim tražiti dlaku u jaju ali mislim da stotinjak kuna po autobusu pomnoženih sa nekoliko prolazaka samo na ovom potezu Split-Trogir nisu mali novci i tu govorimo u tisućama i desetinama tisuća kuna (za slabije upućene u ljetnim mjesecima se zna dogoditi da u Trogiru uđe i po 30-40 putnika do Splita)