APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

Scarface

Jutros na ZG-NG-PŽ prinova, bijela setra 315 ul sa stranim tablicama. Tvrda sjedala i dvostruka druga vrata, nisam bio u mogućnosti slikat.

zlepur1

Sad će ona malo na testiranje do Poreča i Rovinja,ha, ha.To im je uobičajena ruta za setre 315 gt (kocice) pa može i ova.To im je ionako navika.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

mate

Nekoliko prinova stize ovih dana kod njih, sto niskih, sto visokih Setri serije 300 i 400, tako da je to jedna iz ove nabavke (ako sam dobro skuzio sveukupno 6 buseva treba doc)

Dreamwalker

Kako se oni nose sad s ovom situacijom? Znamo da su imali manjak autobusa, a vidio sam jučer na TVu da i oni sudjeluju u prijevozu izbjeglica. Jel još uvijek voze drugi za njih?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tramvajac 92

Sad je manji problem, sezonske linije su skoro sve završene, pa može i Autotrans uletiti.

zlepur1

Od 1.10 app prelazi komplet pod Autotrans jer je u 100 postotnom vlasništvu istog.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

NP-549

Znači li to da se firma gasi i preuzimaju 100% kao što je bilo sa Korčula Busom, Istra Prometom i Istratransom ili ostaje ime APP ?

zlepur1

Volija bi da ostanu APP jer bi u suprotnom na našim cestama imali samo Autotrans i Čazmu, ali po mojim saznanjima izgleda da sve ide na autotrans.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

hochdecker


Pozega

Jutros viđena Temsa Safari bijela klasični app logo PŽ 3-- CS

mate

Testni King Long u APPu


Shole

Citat: zlepur1  u Rujan 22, 2015, 20:59:48
Od 1.10 app prelazi komplet pod Autotrans jer je u 100 postotnom vlasništvu istog.

Nit se desilo nešto tako dramatično,  nit igdje išta piše o tome.  Odakle ti te informacije ?

zlepur1

Reka mi je jedan čovik koji je tvrdija da je upućen u zbivanja.Istina ne oiše se ništa, alo zar nije tako sa svim dešavanjima u Autotransu, ps i onda kad su firmu preselili na Cres.Još jednom kažem volija bi da ostane APP jer bi se knjiga prijevoznika lako mogla svesti na dva slova , Čazmatrans i Autotrans.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

shef

Dosta je zanimljiva činjenica da nijedno vozilo koje je prebačeno u Slavoniju iz ATR PJ Istra i PJ PGŽ nije dobilo APP shemu već svi još voze sa ATR natpisima. Doduše većinom su to stare baje koje su dale svoje ali kao što se vidi imaju itekako posla.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zlepur1

    To sam i ja primjetija.Izgleda da ipak ima nešto istine u mojoj tvrdnji.Danas sam namjerno  iša u poslovnicu autotransa pitati za karte prema Osijeku i vidija da imaju  atr popuste šta u app nije bija slučaj /nezaposleni, penzioneri, a iskaznice/ jer su imali samo popust 20 posto na povratnu kartu.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.