Slike autobusa 2008.

Autor markost, Siječanj 03, 2008, 16:00:57

torrente

:D zna san da će bar neko pitat di je slikano,zato i nisan namjerno u postu napisa...aj malo pogađajte ;D

maky

Citat: torrente  u Ožujak 16, 2008, 23:03:28
:D zna san da će bar neko pitat di je slikano,zato i nisan namjerno u postu napisa...aj malo pogađajte ;D
I meni je došlo da pitam, jer stvarno nemam pojma.

Ok, pretpostavljam da je negdje u prigradu i da ga je vozač vozija doma, ali ne vjerujem da je negdje daleko jer je ipak niskopodni autobus...
Vidim, neka vrsta trotoara je tu, dakle nije neka pustopoljina... Dugopolje  ???

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

torrente

a hebiga nije dugo trajala igra  :D   svaka čast maky ;)

maky

Citat: torrente  u Ožujak 16, 2008, 23:47:37
a hebiga nije dugo trajala igra  :D   svaka čast maky ;)
Samo ti navali sa slikama, ja jedva čekam pogađat  :)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ja znam!

Dobro, od mene se to i očekivalo  ::|

Evo pa dešifrirajte da vam ne ubijem odmah žar: Na izlazu iz Prometove garaže

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

torrente

jesu maky sitna slova al pošto ja imam oko sokolovo vidim da je zadnja rič "garaže"  prema tome -točan odgovor -prešli ste prvi prag  :D

markost

Evo mogu i ja:na semaforu isprid prometove garaže. ;D

maky

Bravo markost za odgovor, a torrente je vjerojatno neki nadčovjek sa svojim vidom, jer ono dešifrirati...  :o

Inače, danas sam uhvatio i g.b. 84, mislim da njegovu sliku ni nemamo:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Jedini preživjeli MB sa plastičnim stolicama,a uvik sam mislija da neće dugo. ;D

maky

Na liniji 3 (jel ovo g.b. 206 ili 209?, nevjerojatno je da to neznam)

g.b. 199 na liniji 29:

I njegov brat g.b. 200 na liniji 28:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Zasigurno nesvakidašnji prizor. G.b. 181 danas popodne vozio liniju 11:

Vozio sam se s njim, idemo od bolnice Firule prema bolnici Križine, kad odjednom netko naglo zakočio, a vozač udri po kočnici. Mislio sam da nećemo stati, sjedio sam na samom kraju, ali u sredini, tako da sam vidio naprijed jer je autobus bio polupopunjen, pa skoro nitko nije stajao na nogama, samo su se držali sastrane za rukohvate. Sreća po njih, jer je kočenje bilo silovito, da se nisam sasvim slučajno podupirao o sjedala ispred, letio bi onim prolazom između sjedala do polovice autobusa  :-[  Srećom nitko nije nastradao, samo je nastao žamor...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Baš sam ja to tija napisat u linije da minja nekog citya.Inače on je jedan od mojih najdražih buseva.Još u "moje" vrime,kad je tek doša, vozija je svaki dan na četrnaeski i ja san se s njim vozija svakodnevno.Onda je bija premija.
P.S. display mu nikad nije proradija.

torrente

..

maky

E to te pitan!

Ovakve slike sa valjaka su prava stvar, samo pazi, prije koju godinu je onaj Neoplan poletio vanka dok je bio na valjcima...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Ova zadnja slika je stvarno odlična.Nadam se da je N316  :D uspio proći tehnički pregled  :D,ali što više upala mi je u oko ova tabela sa linijom vožnje zato što je to tek nova uvedena linija,ja mislim i baš je posebna(linija).
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.