Slike autobusa 2008.

Autor markost, Siječanj 03, 2008, 16:00:57

torrente

-fala fala ;)........malko je mutna slika al eto :-\
-a maky bez brige znam za taj slučaj s valjcima al na oprezu sam  ;)

markost

Šta se tiće linije broj 20 ona vozi ima već više od 10 godina. To je linija za đake koja vozi sa Brda do Zvončaca i to samo u 7.30 i u 13.30.Zato je možda i nisi nikad vidija.Uvik mi se bilo drago vozit sa njom jer su nju vozili uvik prigradski busevi TAM,GiS 240 i razni Neoplani..

shef

Nikako da dočekam sliku ove Setre S215SL, ali cijele, da se nešto vidi, ne samo nos...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

maky

Citat: shef  u Ožujak 24, 2008, 10:57:51
Nikako da dočekam sliku ove Setre S215SL, ali cijele, da se nešto vidi, ne samo nos...
Bit će shefe, bit će  ;)
Najkasnije do kraja ovog tjedna...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Srđan

Shole iskrcava klince po raskršću..

maky

G.b. 169 ima novu reklamu, koja je jako lijepa:

g.b. 188 je  lijepo zakrpan u gornjem desnom kutu:

A ovo je standardni Sućuranski g.b. 176:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

torrente

Srđan

netko

Evo jednog detalja.Baš me zanima nešto.Što će oni otvor kao za gorivo kod onog MAN-a SG 240 odzada(kad nema motor odzada) i koja je razlika u trogirskom su 240 i ovom sg 240(imaju različit kraj autobusa).Inače neznam zašto se ovaj model razlikuje od ostalih avtomontaža(kod avtomontaža 4 vrata,nema zadnjih siceva),a ovaj ima 3 vrata i zadnje siceve.Nadam se da je pitanje na mjestu. :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

tamlover

Otvor bi trebao biti za šlep.
Razlika? Pa ak ima troja vrata tj nema ih u zadnjem dijelu autobusa logično je da tamo budu stolci.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

Citat: tamlover  u Ožujak 29, 2008, 05:35:55
Razlika? Pa ak ima troja vrata tj nema ih u zadnjem dijelu autobusa logično je da tamo budu stolci.
Aha ,dobro.Mada mi nije jasno zašto ova avtomontaža nije rađena kao SG 220.(4 vrata,bez zadnjih sjedala),a što se tiče one razlike u trogirskom su 240 i sg 240(različit zadnji kraj) ja mislim da su se tako različiti prizvodili,jel tako ili... :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

torrente

maky

Citat: netko  u Ožujak 29, 2008, 08:29:41
Citat: tamlover  u Ožujak 29, 2008, 05:35:55
Aha ,dobro.Mada mi nije jasno zašto ova avtomontaža nije rađena kao SG 220.(4 vrata,bez zadnjih sjedala),a što se tiče one razlike u trogirskom su 240 i sg 240(različit zadnji kraj) ja mislim da su se tako različiti prizvodili,jel tako ili... :D
Ovako, tamlover ti je lijepo objasnio da bi onaj otvor trebao biti za šlepanje. E sad, treba ti pojasnit neke stvari. Ovaj MAN g.b. 138 je original švabo, dakle nema apsolutno nikakve veze s Avtomontažama. Kvaliteta je na zavidnoj razini, sjedala su lijepo tapecirana i udobna, a autobus je jedan od  najboljih u Prometovoj garaži, iako je najstariji. Šteta samo šta su mu polomljeni nasloni sjedala u zadnjem redu, ali to nema veze sa samim autobusom nego s divljacima.  Ovaj MAN ima motor od 240 KS i duži je od Avtomontaža koje imaju 220KS i duge su 16,5m.
Eto zašto je različit...

A sad što se tiče zadnjih svjetala. To se tako proizvodilo. Postojali su i MAN-ovi SG240 H koji su imali  isti stražnji kraj kao SU240 iz Trogira, odnosno kao Mercedes O305. Vjerojatno to ima nekakve veze, a sad zašto su se proizvodili... Mislim da su ovakvi stariji...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas na liniji 18 s polaskom u 8 i 20 bio g.b. 178:

Shole: "a gdje mu je motor?!"  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ufff da mi je Srđanov fotić, čuda bi radio...

g.b. 120:

Shole od običnog busa napravio nikopodni  ;D  Radilo se o milimetrima da udari u trotoar...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!