Slike autobusa 2008.

Autor markost, Siječanj 03, 2008, 16:00:57

maky

Da, ali moram naglasit da se ne slažem s tobom. Reklama je profesionalno zalijepljena i bus zaista lijepo izgleda. Pogotovo ona druga strana gdje je ona u kupaćem kostimu  :-* :-*
Ovakve reklame mi ne smetaju kad su stručno zalijepljene. OK, nisam ni ja ljubitelj kad ne vidim baš kroz staklo, kad gledam kroz one točkice zamanta mi se i jedva čekam kad ću izać vani, ali ako ništa drugo, bar ne tuče sunce unutra ljeti.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 03, 2008, 12:16:13
Da, ali moram naglasit da se ne slažem s tobom. Reklama je profesionalno zalijepljena i bus zaista lijepo izgleda. Pogotovo ona druga strana gdje je ona u kupaćem kostimu  :-* :-*
Ovakve reklame mi ne smetaju kad su stručno zalijepljene. OK, nisam ni ja ljubitelj kad ne vidim baš kroz staklo, kad gledam kroz one točkice zamanta mi se i jedva čekam kad ću izać vani, ali ako ništa drugo, bar ne tuče sunce unutra ljeti.
Ma svakako,ali zašto to kažem.Ima još također dva-tri busa možda koja su na isti nači izreklamirana i reklama je s njih počela otpadati,naravno reklame s prozora i vrata.Busevi baš ružno izgledaju,a sad moda ćeš ti znati otprilike koji su to busevi,ali znam da ih ima dva-tri. :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

g.b. 113 8) :

Kad su ovako vrući dani, ožednim čim ga vidim  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 89 na liniji 9:

Conecto g.b. 213 malo odmara:

Avtomontaža g.b. 679 na liniji 10 vuče uzbrdo  8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Taman sam naišao u garažu, kada je jedan mladić iz Prometovog voznog parka išao na tehnički pregled poslije vožnje. A 30 mu je godina tek...

Bio je tu i mlađi brat iz MAN obitelji, može mu biti sin sa svojih 5 godina starosti, ali ja sam se ipak odlučio za đir po garaži u starcu g.b. 138:

g.b. 168 puni gorivo:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ajde ima i dobrih stvari, iako se na njih treba dugo čekati... G.b. 91 je nakon nekoliko mjeseci vožnje sa plavim vratima prije kojih 15 dana napokon osvanuo sa svim vratima u boji autobusa. Uspjeli su ih prebojati...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Još da su pogodili boju bilo bi super.  :D

maky

Citat: markost  u Svibanj 13, 2008, 16:37:19
Još da su pogodili boju bilo bi super.  :D
Ma dobro, nećemo sad cjepidlačit. Ovo je odlično kako je bilo ono plavo!  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas sve neke slike "zguza"  ;D

Isuzu jutros na liniji 6:

Na g.b. 190 je malo odlijepljena reklama:

g.b. 211, linija 5, pretpostavljam zauvijek:

Po mojoj procjeni g.b. 171, nova reklama, ili se varam...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Hehe, kad se ekipa nagura u starog SG 220, prikolica legne do poda, ali on ide  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

To je g.b. 688.I oni su počeli ostajat bez zraka,a to se nije događali dok su bili malo mlađi.

maky

Pokvareni g.b. 207 na liniji 17 zamijenio je legendarni g.b. 684. sholetu je lakše vozit kad gleda lijepe cure na liniji 17  :D  8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas sam pokisnuo ko pas, ali nije mi žao. Nauživao sam se po kišetini kako dugo nisam. Turčin, SG 313 spreman ko bolid za rally. Malo gasa dok skrećete i prokliže srednja osovina, shole odmah udri kontru volanom i tako većinu raskrižja. Nekad pobjegne i stražnji (pogonski) kraj i onda jedino preostaje molit se. Meni je bilo zakon, shole se jadan preznojio, ali dobro, čvrsto volan u rukama i preživjeli smo. Uđem u troosovince, a njima najmilija  treća brzina za proklizavat. Oni ne idu "bokom" ko SG 313, ali zato  na ubrzanju u trećoj možete pripremit kavu, skuhat i popit dok prestane proklizavat i prebaci u četvrtu. No ipak, bilo kako bilo, makedončeki su ipak rekorderi. Znam jednog sholeta koji je na uzbrdici Bruna Bušića išao krenut sa semafora kad mu se upalilo zeleno. Shole gas, a Sanos se ukopao, prešaltao on cijelu garnituru brzina, no ovaj ni dalje ne mrda s mjesta. Hvala bogu, zeleni val je prošao i opet se upalilo crveno  :D  ;D  Nije bilo druge nego vratit se par metara u rikverc gdje nema onih bijelih strelica na cesti i najlaganije što može krenut.

g.b. 684 se bori sa novonastalim neprilikama. Vode ko u priči.

Inače se sa ovim starim MAN-ovima morate čuvati kad su ovakvi potoci vode. Počmete li preoptimistično kroz lokve da to prska na sve strane (onakko kako možete guštati sa novim autobusima), onda se vrlo lako može dogodit da vam motor od  dolje gdje je usis zraka usisa svu tu vodu. Onda vam lijepo kihne motor i to je to.

Ali eto, nije ni Citarima po kiši ništa lakše bilo:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Opet kiša... g.b. 65 na liniji 37:

Isuzu g.b. 236 vozio ugovorenu vožnju:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!