Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

slikano jućer u gb.138: u prikolici fale 3 sjedalice(i primjetija sam da mu nešto nevalja s mjenjaćem)

Paško

To je tako već mjesecima. Na jednu stranu je možda i bolje jer ima više mjesta, a to je uvijek bio nedostatak autobusa kao što su ovaj, 89-92 i sl.

Winamp

Paško

Netko se dobro zabavio sa sjedalom iz trećeg(!) reda u g.b. 206

U zadnje vrijeme viđam svašta, ali kome je ovo palo na pamet?! Najnovija inovacija - bočna sjedala u Avtomontažama (687). Ne znam što bih na ovo rekao. Nije ni toliko loše (između ta dva sjedala ionako skoro uopće nema mjesta), ali... ::| ;D ;D Naravno, nije stvarno stavljena ovdje. Vidi se da nije pričvršćena za ništa, ali neće je nitko ni maknuti...

Za one koji se ne sjećaju, nešto ovakvo je čak i bilo napravljeno u prikolici g.b. 679
Citat: maky  u Rujan 16, 2008, 11:51:14
Iz legende g.b. 679:
http://i38.tinypic.com/34dfwn9.jpg

Paško

"Đavolji" 66
Rupa u zakrpi

Predzadnji red - uvijek ista priča

XDonald

U prikolici g.b. 272 je pokidano jedno sjedalo od ona 3 okrenuta prema unutra  :o  :o

Paško

Paško

A evo jedan detalj i iz g.b. 120. Ovaj poklopac iznad vrata je žuti, što znači da je prebačen u 120 iz g.b. 65 (jedini ima žutu unutrašnjost) dok taj nije vozio par mjeseci, samo što se onda kasnije vratio ::|

mainz

g.b. 187
Sluzba kontrole stoji kod vrata, vrata se otvara, i sluzba kontrole gleda ovako: :o Putnike na stanici isto...

>hammer<

XDonald

g.b. 207 ima u predzadnjem redu u prikolici neko čudno sjedalo koje je naknadno ugrađeno,iz kojeg bi to busa moglo bit  ???

koordinator

g.b. 188 dobio "handmade" navlake na sjedalima u zadnjim redovima, ali ovaj put neke plave  :D . Osim toga dobio je i natpis crvenim flomasterom iza sholeta s druge strane: "NE IZLAZITI NA PRVA VRATA" i iznad prvog desnog reda sjedala veliku strelicu i natpis: "MOLIMO IDITE PREMA IZLAZU". Ove natpise nisam vidio prije i mislim da su novi.

Josip-Split

jučer san učinija krug sa gb 82 i došlo mi je da plačem-razlog:

Paško

Baš sam bio u 66 prije xy mjeseci kad je taj poklopac iznad vrata pao jednoj ženi na glavu, bez većih posljedica good_boy