Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Sofer122

danas sam se imao priliku vozit sa g.b. 300 relativno nov bus iz 2013 godine i bas u sebi mislim evo napokon novi bus lijep neoštećen kad ono pogledam na lijevu strani na naslonu od sjedala neki se delikvent potpisao bravo splite

Paško

1) garage made ploča iz #148
2) U #243 fali ova plastika za ručku na sigurno 5-6 sjedala i to izgleda pomalo ružno
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Osim #269 , u kojem su ostaci sprejeva sa stakala prikolice uklonjeni , #256 je također postao zrtva "sprejizma".
U #232 se pocelo sarat i po krovu ...
#267 i #231 također nisu bas bajni.
Zato u #269 sidi gradonacelnik 😂😂😂

XDonald

#227 fali unutarnje staklo kod 2. vrata , a #229 obje rucke na 3.vratima. #272 fale oba dva unutarnja stakla kod 2.vrata i jedno kod 3.vrata.
#270 je dobio novo staklo kabine , nadam se da ce uskoro jos neki dobit novo staklo takoder.

man323

Valjda će dobiti uskoro i #275 novo zaštitno staklo kabine jer ga ni on nema od posljednjeg napada i sudara sa Crosswayem.

XDonald

Tako je , sad ga jos #275  i #216  nemaju .

XDonald

elez

Malo sam kopao po memorijskoj kartici i naisao na ovo slikano početkom 2016. u jednom Citaru koji je vozio liniju 5, slika je losa jer je kamera bila smeće
P.S ako smo ovo vec imali ispricavam se  :-\
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

U #308 se na staklu kod zadnjih vrata nalazi ovo (nez tocno kako bi ga moga nazvat) , i itekako bi tribalo unutra stavit natpis velikim slovima PRITISNI TIPKU ZA OTVORITI VRATA! Jer danas je jedna zena , misleci da joj vozac nije tio otvorit , uvatila rucke i gurala vrata  >hammer<

C2

To bi trebali napisat kod svakog prijevoznika koji ima bus s takvom kontrolom vrata. Jer nije dužnost putnika da znaju kako vrata funkcioniraju. Na primjer u svim autobusima u BVG-u (u Berlinu) piše na vratima da su automatska i da je potrebno pritisnuti gumb kako bi se otvorila i da se zatvaraju automatski.

Blackadder

Rano jutros u 5:10, linija br. 3 Lovrinac-Brda.Mislim da je gb 307.Unutrašnjost busa prava milina, pitanje je dokle...

XDonald

Vidi se da se neko potrudio oko #307, sta je za svaku pohvalu i puno je lipsi sad. Zato se u #194 dobije glavobolju.

Na #270 je stavljeno staklo kabine iz #271, i sad ga on nema uz #275. Kakvog to smisla ima, ne znam, jer su sad opet 2 busa bez stakla ko i prije.

Edit: molim moderatora da premjesti ovo u temu Unutrasnjost autobusa , slucajno sam falio temu  ;)

XDonald

Prve dvi slike su od prije 2 dana a treca od danas iz #308. S obziron da je vrlo dobro ocuvan i uredan nije lipo vidit nikakve novonastale potpise. Ali neko se pobrinio za to , vidi se sa danasnje slike da su ih uklonili za cas  8)

elez

#238 je kritican u straznjem dijelu, išarano crnim flomasterom doslovno sve (stolice, pod, stakla, plafon).  buljo   glavauzid
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...