Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

U #308. Ovo je bar lako pogodit, odakle je dosa? Cak bi se usudio rec i da mu pristaje  yahoo

LukaST

Pa kad imaju sad ovaj tapicirung neka zavrsi u #318 di ih fali najvise

man323

Sve je stvar do vozača autobusa. Ako njega nije briga, je li nedostaje sjedalo ili dio sjedala, onda ne brine niti čistačice ili nekog u remontu.

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Lion's Driver

A zašto bi to tribalo brigat vozača. Oće on dežurat za sjedala...Njega bi najmanje tribalo bit briga... Za to se treba pobrinit Promet kao firma i njena uprava da putnicima bude ugodno. U najbolju ruku spriječit vandalizam  Mene prvog ne zanima putnički prostor a vozim za privatnika, zna se kakvog  ;D

josipgrgin

Dobro kad već o tome govorite ipak bi vozač triba provjerit autobus i ako ima oštečenih stolica , naslonjača rukohvata itd. on bi bar moga prijavit sva ta oštečenja tako da sebe pokrije a kad če se to popravit , to ovisi o firmi i radnicima koji za to održavanje brinu.Ja mislin da je to ok sa strane vozača da prijavi ostečenja, nema veze koliko je bus star.Ovde u Splitu i okolici  uvik je bilo vandalizma po busevima i kad dođu novi busevi možda če kamere pomoć da se smanju ta oštečenja ali ipak mislin da če i dalje bit vandalizma.

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

"Neće niko pored mene sidit"

netko

Neznam jel netko možda već pisao o ovom, ali jučer sam se ugodno iznenadio kada sam u #195 odmah među prvim sjedalima vidio potpuno "obučeno" originalno sjedalo. Sve osim rukohvata. Tanka siva tkanina.
Vidi se odmah po šivanju da je ručni rad i izgleda možda kao pokušaj za daljnje "oblačenje" sjedala od SG 313, ali po mekoći i količini tkanine isključivo za prednji dio autobusa.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

XDonald

#273 - napukli krovni otvor
#259 - fali crna plastika za klimu i vide se tragovi krpljenja napuklog panela

XDonald

#315 dobio 3 kamere - kraj zadnjih i srednjih vrata te pored unutarnjeg displeja:

man323

Pametan je bio potez početi ugrađivati kamere, pogotovo na način na koji su krenuli - prvo C2-ojke.
A usput se vidi koliko je plafon prljav. Mislim da ga nikad nisu niti očistili otkad su došli.

Intouro

#254 kamere ima već odavno

Paško

Primijetio sam danas da #198 ima preklopno sjedalo kraj prvih vrata i, što je još zanimljive, to je sjedalo premješteno iz jednog od Citara prve generacije.

Paško

U #220 naljepnica Objekt je pod video nadzorom  good_boy