Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

netko

Da,ovdje gdje je puknuta plastična stolica je nova,a onde gdje sve falu su malo falili jer su stavili one visoke stolice iz nekog rashodovanog što su obrnuto okrentue.Jedino ovu oplatu nisu pokrpali.
Inače ove plastične stolice su meni dosta udobne,samo što su dosta osjetljive na pucanje.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

92 dobio malo "opreme" iz g.b. 84.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Na par mjesta u prikolici malo razbijen krov u g.b. 190.

im

ljudi nemojte pljuvat održavanje nego stoku sta sve to počupa i slomije!!!

Shole

Održavanje je zaduženo za to da popravi ono što stoka uništi.   Pa ja neznam di sam još vidio osim u Splitu autobuse sa 8 vrsti stolica u prikolici, od toga malo plastičnih, malo drvenih, malo tapeciranih...... nekoliko ih fali pa su samo konstrukcije od cijevi.....
Sve u svemu unutarnji izgled Prometovih autobusa je za ocjenu 1.  Naravno da se to ne odnosi na sve autobuse, ali mogli bi malo više vodit računa

regio

ma briga njih za odrzavanje...ko da se vozimo u kontenjeru,a ne u autobusu...zalosno al istinito..
a ako im je vec toliko problem svakodnevno pocistit autobus,nek ih slobodno dovedu kod mene  :P
Solo Mercedes Benz Citaro
g.b.261,262.263,264 i 265..:)

Paško

684 još uvijek ima sva originalna sjedala, osim što jedno fali u prikolici. U prikolici se i nalazi neko čudno povezano sjedalo umjesto dva odvojena. Krov je u raspadajućem stanju.

Paško

Unutrašnjost g.b. 194. Kao što sam već spomenuo, dobio je rukohvate i reklame za McDonald's.

Ovo nije ništa čudno:

Paško

Lijepo očuvana unutrašnjost g.b. 681, vjerojatno najbolje od svih Avtomontaža. Dodana je vozačka kabina i originalna sjedala, malo se obnavljao pod i krov. Sve u svemu, vrlo lijepo.

Paško

Unutrašnjost g.b. 63:

Rupa na ovoj stolici je veća nego na slici:

Samo glupan ovo može smisliti:

U autobusu još na zidu stoji plan grada Kölna.

Paško

Detalji iz g.b. 104:

Potpis gdje god se okreneš:

Ovdje se ne vidi dobro, ali sve ovo je prepunjeno smećem od slatkiša, žvaka, itd.

Tabla:

Gdje su nabavili ovoliko naljepnica za žvake?

Shole

Vjerovatno nekom šoletu žena radi u kiosku ili dućanu a oni uvijek tog imaju.    BTW, unutrašnjosti su vam katastrofalne.  Ja se stvarno čudim tehničkom pregledu, kako onom "vanjskom" na koji ide jednom godišnje autobus, tako i onom u krugu firme na koji se ide svakih par mjeseci (ovisno o starosti vozila), tzv periodičnom.  Oni po pravilu nebi smjeli pustiti van autobus koji ovako izgleda.  Kod nas vraćaju u remont bus kojem je poparan jedan sic.  Kad tapetar svoje obavi onda može nazad na tehnički, pa onda na cestu. 

Paško

Mali kviz.
Koji g.b. još ima naljepnicu koja putnika bez karte kažnjava s 200 dinara?

Paško

Unutrašnjost g.b. 167:

Ova Trimtechova sjedala nisu originalna, dobio ih je kad su ga prebojali:

Citat: Avtomontažafan  u Svibanj 03, 2011, 19:40:33
Mali kviz.
Koji g.b. još ima naljepnicu koja putnika bez karte kažnjava s 200 dinara?
Nitko ne zna? Odgovor je g.b. 681. ;)

Paško

Poluiskidana harmonika u g.b. 138...