Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

tramvajac 92

S obzirom na klijentelu ti treba sve bit od nehrđajućeg čelika. Ili nečeg drugog jednako izdržljivog.

smogovci.bbb2

ZET je kupio vozila sa FAINSA sjedalima ali gamad podrapa tapecirani dio. Tako da ih sve treba poslati narussian_roulette
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Paško

U #146 fali desni strana reda sjedala iza drugih vrata.
Zaboravio sam garažni broj, mislim 255, ali jedan Classic G je umjesto svojih od Fainse u predzadnjem redu prikolice dobio jedan par sjedala iz SG 313. ::|

OK, znam da je u pitanju stari autobus koji je u zadnjim godinama vožnje čija je unutrašnjost takva kakva je i da se sjedala u predzadnjem redu nikad nisu kvalitetno radila (jer ne bi stalno ispadala onda), ali jednostavno je grezo vidit ovakve stvari, pogotovo kad na suprotnoj strani koju nisam slikao sami naslon koji je otpao leži na sjedalu. Ipak je to autobus koji u ovakvim uvjetima vozi svaki radni dan - #65:

Nemamo često slike iz Neoplana - #162 je za svoje godine uredan osim nereda na prvoj slici:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RegioBus

Zaboravio sam garažni broj, mislim 255, ali jedan Classic G je umjesto svojih od Fainse u predzadnjem redu prikolice dobio jedan par sjedala iz SG 313. ::|

Tako je. To je gb.255. On ta sidala ima vise od godinu dana

Paško

Jedna usputna iz #161:

#230 - fali unutarnje staklo i rukohvat na vratima:

Paško

U prikolici Sanosa #150 su sjedala iz Classica #239:

man323

Stavilo se u Sanose a nisu mogli jedan par stavit u #255.

RegioBus

Inače ispričavan se na kvaliteti, al ovo je bilo sve nabrzinu slikano čisto eto da se vidi unutrašnjost jednog ovakvog busa:

man323

Stoka ne cijeni ništa

Sent from my iPhone using Tapatalk

smogovci.bbb2

Ne vrijeđajte stoku. Ovi što uništavaju su GAMAD!!!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

prometnik

klasican prizor u conectima i o345g(Turci, naravno...) kava
kupi kartu spasi Promet

man323

Citat: smogovci.bbb2  u Studeni 22, 2015, 18:59:54
Ne vrijeđajte stoku. Ovi što uništavaju su GAMAD!!!

I još gore od gamadi!

Citat: prometnik  u Studeni 22, 2015, 20:13:27
klasican prizor u conectima i o345g(Turci, naravno...) kava

Ista priča u SG313. Nema ja mislin primjerka da u prikolici ima sve originalne tapecirunge.

RegioBus

Ti šta uništavaju mi nisu jasni! Znači oni unište autobus iznutra i sutra opet dođu u taj isti bus i onda se žale da nemaju di sidit. Kakve koristi imaju ako uništavaju to??

man323

Citat: RegioBus  u Studeni 22, 2015, 22:04:11
Ti šta uništavaju mi nisu jasni! Znači oni unište autobus iznutra i sutra opet dođu u taj isti bus i onda se žale da nemaju di sidit. Kakve koristi imaju ako uništavaju to??

Ko da razmišljaju, bitno im je da su oni nešto uništili pa kasnije okrive drugoga, to je današnji kućni odgoj... Neće tako sigurno doma po foteljama i stolicama.

Paško