Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Paško

Vozio sam se u njemu prošlu noć i mislim da je tada bio najprljaviji Citaro G u kojem sam se vozio. Nije bilo toliko smeća, ali pod je bio jako prljav i ljepljiv, pun žvaka i ostataka Cole ili nečeg sličnog. Baš me zanima kako su za Ultru prošli ZET-ovi autobusi.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

myildirim129

Da li u prometa uopce postoje cistacice koje ciste unutrasnjost autobusa??

Avtomontaža

Citat: myildirim129  u Srpanj 20, 2016, 21:34:45
Da li u prometa uopce postoje cistacice koje ciste unutrasnjost autobusa??
Vjerojatno postoje, ali šta im one vrijede kad ova neodgojena prasad od putnika i dalje para, šara, šporkaje i uništava buseve. Najgore je što Prometovci to zakrpaju na ŽNJ način.

man323

Ne bih baš rekao ŽNJ nego prije Do-It-Yourself (DIY) način, više pristaje

citaro

Wtf, prolazim temu i ne vjerujem u kakvom stanju busevi idu van... Pa sto vozaci ne cuju i ne vide da im netko demolira bus?

Za vas bi bila najbolja ovakva sjedala bez ikakvog polstera...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Innenraum_U-Bahn_Wien_Typ_V.JPG

man323

Taman će vozači to još pratiti. Ionako strahuju kad će ih neka budala napasti, i uz to moraju prodavati karte i paziti na promet, te moraju voditi brigu o putnicima. Tako da se za nadzor unutrašnjosti autobusa "nema vremena". A Prometu bi trebalo ići u glavu, kao što si ti rekao, da uzmu sjedala bez ikakvog tapecirunga.

citaro

Citat: man313  u Srpanj 21, 2016, 14:41:07
Taman će vozači to još pratiti. Ionako strahuju kad će ih neka budala napasti, i uz to moraju prodavati karte i paziti na promet, te moraju voditi brigu o putnicima. Tako da se za nadzor unutrašnjosti autobusa "nema vremena". A Prometu bi trebalo ići u glavu, kao što si ti rekao, da uzmu sjedala bez ikakvog tapecirunga.

Jasno mi je da se ne moze uociti svaka zvrljotina, ali da se ne cuje kad ti netko razbija stolce ili plasticne ploce na stropu... Pozvati policiju i javiti polozaj i smjer kretanja... Ovakve stvari se ne bi smjele tolerirati... Na kraju krajeva, Split je turisticko mjesto, a busevi izgledaju kao da su sudjelovali u bombaskom napadu negdje u Afganistanu...

josipgrgin

Najbolje stavit stolice od  SG  220 Avtomontaze.

citaro

Ne mora ni biti plastika, moze i biti elegantno drvo kao u najnovijim VZO citarima C2. Puno lakse za ciscenje od polstera i jeftinije za odrzavanje.

Sto je najgore, vecina razbijaca uopce ne razumije da zapravo unistava nesto sto je kupljeno ili njihovim novcima, ili novcima njihovih roditelja.

man323

Najbolja sjedala za Prometove autobuse jesu Kiel bez ikakvog tapecirunga, a taj tvoj navedeni primjer bi bio idealan huliganima. Naime, oni bi ti to zapalili ili izrezbarili.
U Prometa su zglobnjaci do zgloba u OK stanju, a prikolica je ajme.
U solaša je do 2. vrata sve OK, a kada vidiš stanje zadnjih sjedala, dobivaš glavobolju.

citaro

A nije ni plastika imuna protiv rezbarenja.

XDonald

Šta se tiče unutrašnjosti Citara , evo nekoliko slika :

#266 , potpisi su uvik tu ... (u nekima su pokušavani bit obrisani ili jesu , kao u #269)
#270 kojem još uvik fali staklo na kabini
#267 i potpisi po sjedalima i prije harmonike ...

Bit će sutra još slika iz zadnjih redova kratkih Citara .

josipgrgin

Bilo je slucajeva da  gamad nozima reze harmoniku pa kad bi padala kisa mora si lumbrelu jemat otvorenu u busu,a kad je vrime Bozica onda su petarde pucale u autobusu,bilo je veselo kada si na bojistu.

C2

Nekada bi stvarno bilo bolje da putnike voze traktori s prikolicama s obzirom na to kakve se štete rade.  ::|

myildirim129

Gledam ove slike, žalosti me da nisu u stanju izbrisat te gluposti sta su mulci pisali po autobusu...toliko o prometovom odrzavanju